Ervaringen Hyperventilatiecoach

Ervaring Hyperventilatiecoach | Wat cliënten na afloop vertelden over de therapie en/of coaching bij hyperventilatiecoach Nicole:

Kijk ook op Google of facebook voor de reviews

“Mijn naam is claudia en ik heb al ruim 23 jaar last van hyperventilatie. De diagnose chronische hyperventilatie heb ik uiteindelijk zelf gesteld omdat geen enkele arts, fysiotherapeut, acupuncturist, magnetiseur, orthomanueel therapeut mij verteld heeft dat het weleens hyperventilatie kon zijn. Daar moest ik zelf uiteindelijk achter komen. Na jaren van therapie, psychologen, psychosomatische fysiotherapie en nog steeds niet de gewenste verbetering moest ik toch iets. Ik heb me aangemeld bij de fb-pagina van nicole.

Alle tips en verhalen daar gelezen en toch maar de stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld voor de online coaching. Dat is een hele goede stap geweest. Het contact met nicole voelt meteen vertrouwd, eerlijk en oprecht. Nicole begrijpt je, geeft duidelijke uitleg en er word zeker ook gelachen tijdens de skype-gesprekken. Nicole geeft opdrachten en oefeningen, legt deze duidelijk uit, maar het blijft de bedoeling dat je het zelf doet!!! Je kunt geen wonderen verwachten na jarenlang gehyperventileerd te hebben, dan is het niet ineens na 5 gesprekken over…dat zou fijn zijn,……..

Maar…je krijgt dankzij nicole weer vertrouwen in jezelf en in je lijf duidelijke antwoorden op al je vragen je mailt en binnen een dag heb je vaak al een reactie terug…zo fijn…..iemand achter de hand en die je steunt. Nicole toont begrip omdat ze zelf heel goed weet wat wij doormaken, dat voelt fijn ..je voelt je gehoord en geen zeurpiet. het klinkt allemaal heel simpel en logisch, maar het werkt. Ik ben er nog niet, heb nog een weg te gaan, vallen en opstaan, aan mezelf werken, oefenen, oefenen, oefenen. 

Maar ik het alle tips en handvatten gekregen om me zekerder en sterker te voelen, wetende dat nicole op de achtergrond meekijkt en meeleest en zo nodig reageert en antwoord geeft op je vragen. Dus twijfel niet, neem deze stap, verwacht geen wonderbaarlijke genezing, want je moet het zelf doen, het is jouw eigen lijf en jouw eigen gedachten en manier van leven die je moet aanpakken en veranderen. Maar nicole neemt je bij de hand, stuurt, maar je houd zelf de touwtjes in handen…vol vertrouwen de toekomst tegemoet!!!” CdeB

Eerst was ik ook wat sceptisch en dacht hoe kan een online coaching nu effect hebben.

“Nu is het aan mij om een stukje te schrijven. Nicole kan ik echt aanraden. Eerst was ik ook wat sceptisch en dacht hoe kan een online coaching nu effect hebben. Toch ben ik blij dat ik het gedaan heb. Vanaf het eerste moment straalde je rust uit, en had ik het gevoel dat er ECHT iemand naar me luisterde en begrip toonde, en me geen aansteller vond. Geregeld heb ik je gemaild en elke keer bleef je vriendelijk en rustig. Tijdens de online coaching legde je me uit waar de klachten vandaan kwamen en hoe ik dit triggerde.
Je liet me inzien dat er iets veranderen moest om de vicieuze cirkel te doorbreken dmv opdrachten en online coaching en door met mezelf aan de slag te gaan. Ik ben er nog niet maar heb wel veel meer inzicht gekregen, ook zetten de paniekaanvallen 9 van de 10x niet meer door.
En als laatste ben ik je erg dankbaar dat je zoveel over hebt voor je medemens.
Je bent een topper!!” AdH

Mijn ervaring Hyperventilatiecoach CvdL

“Ik nam contact met je op omdat ik steeds maar duizelig en onzeker was en regelmatig paniekaanvallen had. Zo moe en ongelukkig werd ik er van. Ik wist al tijd dat ik iets moest doen maar wist niet zo goed wat.
Jou volgde ik al tijdje op instagram en later via de facebookgroep. Maar het skype hield mij tegen, ik had dit nog nooit gedaan. Maar toch heb ik contact met je opgenomen en ben gestart met de coaching. Je hebt me heel goed geholpen. Ik weet nu veel beter waar ik aan kan werken, hoe ik goed moet ademen en waarom ik dit verkeerd doe. Met als resultaat dat ik bijna geen paniek meer heb nu en zelden nog duizelig ben. Als ik er last van heb weet ik beter waardoor het komt en kan ik er dus wat aan doen. Meestal ben ik dan weer over mijn grenzen heen gegaan. Maar dit gaat steeds beter gelukkig. Dank je wel Nicole!” CvdL

Door jouw tips en oefeningen ging het stapje voor stapje steeds beter.

“Ik heb het lange coaching traject bij je gevolgd en ben hier erg blij mee! Eindelijk kan ik weer leuke dingen doen, winkelen, uit eten en zelfs stappen! Al die tijd bleef ik thuis omdat ik bang was. Door jouw tips en oefeningen ging het stapje voor stapje steeds beter. Ontzettend blij met je! Twijfel je nog over coaching bij Nicole volgen? Niet doen, morgen meteen starten, des te eerder kan jij ook weer al die leuke dingen doen. Zo zonde dat ik al die tijd verspilt heb….” LD

Veel praktische hulp en adviezen

“Hier dan mijn verslagje over wat jij en jouw begeleiding mij gegeven heeft.
Ik nam contact met je op na de zomer vakantie. Deze vakantie was eigenlijk verpest door mijn klachten. Ik was de hele tijd zo onrustig, chagrijnig, geïrriteerd omdat ik me zo rot en moe voelde.
De afgelopen jaren gaat het steeds op en af met mijn klachten en dan denk ik dat ik het wel weer zelf red. Maar nu was de maat echt vol, ik baalde zo van mezelf… Het eerste skype gesprek met jou nam al meteen zo veel twijfel weg. Ik zag erg tegen het skypen op, omdat het me zo afstandelijk leek maar dat was absoluut niet zo. Je lag heel duidelijk en rustig alles uit en langzaam begon ik in te zien waar het mis gaat bij me, maar vooral hoe ik dit kon gaan oplossen!
De oefeningen die je gaf waren heel helder en duidelijk en vooral prettig om te doen. Erg fijn dat je altijd meteen na ons gesprek de oefeningen uitleg ook mailde.
Sowieso heel prettig dat als ik vragen had ik je altijd kan mailen en je snel reageerde!

Ik heb nu nog steeds het idee dat ik het zelf doe maar je nam me bij de hand en hielp me zo goed met je praktische tips en adviezen. Zo ontzettend fijn!
Maar nu voel ik me zoveel beter, rustiger ontspannen en ben ik langzaam weer mezelf aan het worden. Een leuke mama en partner die zin heeft om dingen te ondernemen ?
Ik ben er nog niet maar weet nu tenminste waar het echt fout gaat en wat ik hier aan kan doen.
Je leerde me ook een belangrijke les dat die knop om moet en ik nu echt zelf moet veranderen als ik beter wil worden. En die veranderingen die gaan me steeds beter af. Twijfel je of je gaat starten met Nicole, dan zeg ik DOEN! Ze gaat je echt verder helpen, zelfs ik voel me zoveel beter en dat in korte tijd!
Heel veel dank” LP

Het voelde als falen dat ik het zelf niet redde

“Of ik iets over de coaching wil vertellen? Natuurlijk wil ik dat. Heel graag zelfs want ik ben echt erg blij met je. Lang twijfelde ik of ik je coaching wou gaan volgen. Het voelde als falen dat ik het zelf niet redde…. Maar dankzij een aantal van je tips merkte ik al resultaat. En na een volledig verpest etentje met vriendinnen omdat ik weer eens zo gespannen was. Dacht ik nu moet er echt wat gebeuren. Ik had vooral veel last van nervositeit, duizelig, hoofdpijn, ontzettend moe en ik was zo onzeker over mijn lichaam, wat als ik toch niet… Jij leerde me weer goed te ademen, mijn spieren te ontspannen waardoor die verschrikkelijk nare pijn op mijn borst minder werd en zelfs nu verdwenen is. Je luisterde en kwam echt met goede adviezen en opdrachten.

Al dacht ik soms als je ze gaf, hmm gaat dat me nu echt helpen 😉 Maar ja dat doen ze. Je merkt echt dat je dit vol passie doet en met zoveel ervaring en kennis. Ook het skypen leek me eigenlijk helemaal niks maar was ontzettend prettig, ik had echt het idee dat je tegenover me zat! Oftwel als iemand twijfelt of ze jou gaan inschakelen dan zeg ik doen! Ik heb eindelijk weer mijn leven en mezelf terug! Dank je wel.” MdeB

“Bedankt Nicole, je bent echt top. Dankzij jouw hulp durf ik weer meer en leef ik weer! Had ik je maar eerder gebeld 😉 ” CK

“Ik nam contact op met je omdat de maat vol was bij mij. Dat weekend had ik weer een paniekaanval gekregen en ik realiseerde me dat ik echt iets moest veranderen. Ik begon steeds meer te vermijden, drukke plekken, restaurants en nu zelfs de speeltuin met mijn zoontje. Ik ben zo blij dat ik de coaching bij je gestart ben. Ook al was ik erg sceptisch over onlinecoaching en vond ik de eerste keer skypen met je ontzettend spannend. Maar al snel vergat ik dat en was het normaal om op deze manier contact te hebben. Als ik vragen had of ergens mee zat kon ik je altijd mailen en reageerde je snel met advies of een luisterend oor/oog. De oefeningen zijn zo simpel dat iedereen het kan doen, maar ze helpen echt.

En doordat ze zo makkelijk zijn en niet veel tijd kosten ging het ook makkelijk om twee keer per dag te oefenen. En ik merkte vrij snel resultaat dat scheelt natuurlijk ook in de motivatie. Absoluut een aanrader als je twijfelt, probeer het gewoon uit, je leert zo veel over je ademhaling, spieren en lichaam dat dat alleen het al waard is. En iemand die begrip heeft en met goede adviezen komt is ook zo ontzettend fijn. Ik zit inmiddels weer in een restaurant en in de speeltuin 🙂 ” DdB

Veel oefenen maar het is het waard

“Vanaf de eerste keer bracht je rust , begrip , meelevendheid en goede tips. Was heel fijn dat je op huisadres kwam want zelf autorijden zat er even niet in , fietsen ook niet trouwens. Elke keer weer bracht je troost en gaf moed om door te gaan. Oefenen oefenen oefenen , maar ook tijd om me verhaal te vertellen en na aantal weken zelfs lachen…wat een lucht gaven je oefeningen. Het is een aanrader om Nicole te consulteren bij hyperventilatie . Wat een lief mooi mens met liefde voor haar werk. Zij kan je zeker helpen” EH

Ervaring hyperventilatiecoach | Waarom heb ik niet eerder contact opgenomen?

“Waarom heb ik dit niet eerder gedaan? Ik dacht altijd dat ik alles zelf moest kunnen. Nicole gaf me het idee dat ik het ook zelf deed maar steunde me als ik het moeilijk had met goede bruikbare adviezen” HB


“Voor mijn hyperventilatie klachten werd ik doorverwezen naar deze praktijk. Eindelijk iemand die begrip had en met me mee dacht hoe ik ervan af kwam. Door de oefeningen en een aantal zeer praktische tips die ik overal kan toepassen had ik heel snel mijn klachten en ademhaling onder controle waardoor ik weer normaal kan functioneren” JdG


“Doordat ze dit al jaren doet heeft ze voor bijna alles wel een oplossing en als ze die niet direct weet komt ze er later op terug met goed advies waar je echt wat aan hebt!” BM

“Nicole kijkt verder dan andere therapeuten waar ik ooit ben geweest. Zij denkt echt met je mee waar de oorzaak ligt en pakt die vervolgens samen met je aan. Heel nuttig!” NK

“Omdat ze van zowel bewegen als voeding heel veel weet ben je bij haar echt op je plek als je je levensstijl wilt veranderen” ES

“Ze heeft een hele positieve aanpak, maar weet je als het nodig is ook streng toe te spreken. En ook dat had ik soms nodig, even een ‘trap onder mijn kont’ om weer verder te kunnen”. MK

Wil je ook een cursus volgen? Kijk hier dan voor alle cursussen

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen