fbpx
hyperventilatiecoach

Wie ben ik

Nicole Smit, HBO gediplomeerd en ervaringsdeskundige, praktijk sinds 2003. Positief ingesteld, enthousiast, denkt in oplossingen en mogelijkheden, geduldig, begripvol, leergierig, volhouder en nieuwsgierig. Gek op: social media, ananas, hardlopen, positieve quotes, gezelligheid, Zwitserland en lachen.

In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als oefentherapeut Mensendieck (HBO). Een paar maanden later, in 2003 ben ik gestart met mijn praktijk.

Zelf voelde ik mij vaak “niet lekker”, moe, nerveus en was bijna altijd wel duizelig. Na een stressvolle tijd waarin mijn vader ziek was en overleed namen deze klachten heel erg toe. Ik was al vaak bij de dokter geweest maar die wist ook nooit waar ik last van had.

Tot ik in mijn praktijk regelmatig mensen met spanningsklachten en hyperventilatie doorverwezen kreeg. Toen dacht ik hé die klachten heb ik ook al jaren, zal ik dan hyperventileren en komen al mijn klachten doordat mijn ademhaling verstoort is? Daarom ben ik mij daar verder in gaan verdiepen en gaan specialiseren. Om mijzelf te helpen én de mensen in mijn praktijk. Daarom heb ik veel ervaring en heb ik uitgezocht wat wel en niet werkt.

In de coaching die ik aanbied gaan we samen opzoek naar de oorzaak van jouw klachten en hyperventilatie en gaan we werken aan blijvende oplossingen. In de afgelopen jaren heb ik heel veel ervaring opgedaan dus ik kan je heel veel uitleg, tips, oefeningen en opdrachten geven. Zodat jij blijvend je weer goed gaat voelen en van die vervelende hyperventilatie af komt. 

Daaruit is jaren terug al de samenwerking met Hyperven ontstaan. Als je het programma volgt en vragen of extra begeleiding nodig hebt kan je bij mij terecht. Mijn behandeling staat er echter los van.

Waarom online coaching?

Aangezien steeds vaker mensen contact met me opnamen vanuit het hele land en zelfs vanuit het buitenland heb ik besloten om alleen nog via online coaching mensen te begeleiden. Zo kan ik je ook helpen als je verder weg woont. Daarnaast heb ik een aantal online cursussen ontwikkeld die je kan volgen.

Opleidingen

Daarnaast ben ik sinds 2014 gediplomeerd gewichtsconsulent omdat je gezonde voeding ook een hele belangrijke rol speelt en ik hierin ook een professioneel advies wil kunnen geven.
En ben ik sinds juli 2017 gediplomeerd Life Coach om je nog beter te kunnen coachen en helpen.

Daarnaast heb ik nog veel meer aanvullende cursussen en opleidingen gevolgd om een professioneel en kundig advies te kunnen geven.

Bekijk hier de reviews over de coaching en bekijk hier de reviews op Google.

Wil je meer weten over mij en mijn manier van behandelen neem dan  contact op.

Volg mij op verschillende social media

Nicole Smit hyperventilatiecoach

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
LinkedIn
Share
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen