Wie ben ik

Nicole Smit, HBO gediplomeerd en ervaringsdeskundige, praktijk sinds 2003.

Oefentherapeut Mensendieck (HVA 2002), Life coach (2017), Gewichtsconsulent (2014).

Positief ingesteld, enthousiast, denkt in oplossingen en mogelijkheden, geduldig, begripvol, leergierig, volhouder en nieuwsgierig.
Gek op: social media, ananas, hardlopen, positieve quotes, gezelligheid, Zwitserland en lachen.

In 2002 ben ik, Nicole Smit, afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als oefentherapeut Mensendieck (HBO). Een paar maanden later, in 2003 ben ik gestart met mijn praktijk.
In de loop van de tijd kreeg ik regelmatig mensen met spanningsklachten en hyperventilatie. Daarom ben ik mij daar verder in gaan verdiepen en specialiseren.

De therapie die ik aanbied is ademhalingstechniek samen met oefeningen; ademhalings- en ontspannings- en beweegoefeningen.
En daarbij heb ik veel kennis, ervaring, tips en oefeningen om je ademhaling weer onder controle te krijgen waardoor jij je leven weer onder controle krijgt!

Daaruit is jaren terug al de samenwerking met Hyperven ontstaan. Als je het programma volgt en vragen of extra begeleiding nodig hebt kan je bij mij terecht. Mijn behandeling staat er echter los van.

Voor therapie naar je toe, omdat ik geloof dat je in je eigen omgeving beter geholpen kan worden met ademhalings- en ontspanningsoefeningen, omdat je je veel meer op je gemak voelt in je eigen vertrouwde omgeving.

Online coaching

Aangezien steeds vaker mensen contact met me opnamen vanuit het hele land en zelfs vanuit het buitenland heb ik een online programma ontwikkeld. Zo kan ik je ook helpen als je verder weg woont.

Daarnaast ben ik sinds 2014 gediplomeerd gewichtsconsulent omdat je gezond en fit voelen vaak de balans tussen beweging en voeding is en ik hierin ook een professioneel advies wil kunnen geven.
En ben ik sinds juli 2017 gediplomeerd Life Coach om je nog beter te kunnen coachen en helpen. Daarnaast heb ik nog veel meer aanvullende cursussen en opleidingen gevolgd om een professioneel en kundig advies te kunnen geven.

Wil je meer weten over mij en mijn manier van behandelen neem dan  contact op.

hyperventilatiecoach

error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen