Week van de HSP

Ervaar je regelmatig onverklaarbare klachten zoals duizeligheid, benauwdheid, tintelingen of een gevoel van onrust? Heb je je ooit afgevraagd of deze symptomen te maken kunnen hebben met je ademhaling?

Er is een duidelijk verband tussen HSP en hyperventilatie. Wat dat precies is en hoe je het kunt herkennen, leg ik je uit in deze gratis masterclass.

Misschien herken je het wel: na een verjaardag voel je je uitgeput, onrustig en kun je niet goed ontspannen. Of na een dagje gezellig winkelen ervaar je ‘s avonds vervelende lichamelijke klachten en kun je niet tot rust komen.

Bij hyperventilatie denken we vaak aan iemand die in paniek is en in een zakje moet blazen om tot rust te komen. Wat de meesten niet weten, is dat stress subtiele veranderingen in de ademhaling kan veroorzaken die je vaak niet bewust opmerkt, maar die wel veel klachten kunnen geven. Dit zijn vaak vage, onverklaarbare klachten die langere tijd aanhouden en ook vaak wisselen.

Als HSP’er ben je gevoeliger voor stress, voel je vaak alles in je lichaam heel intens en heb je veel behoefte aan opladen en herstellen. Dit kan leiden tot hyperventilatie.

Wat hyperventilatie is, hoe je het kunt herkennen en wat je eraan kunt doen, leg ik je uit in deze masterclass. In deze masterclass krijg je veel duidelijke uitleg en informatie over wat hyperventilatie is, hoe je het kunt herkennen en wat de relatie met HSP is.

Wat kun je verwachten?

Deze videopresentatie is speciaal ontworpen voor de Week van de HSP en is voor HSP’ers die vermoeden dat hun klachten door hyperventilatie kunnen komen en op zoek zijn naar antwoorden en oplossingen. De video duurt ongeveer 45 minuten en kan je op je eigen tijd en tempo bekijken.

Hoe kun je de masterclass aanvragen?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in op het aanvraagformulier. Je ontvangt de video dan gratis in de week van 10 tot 16 juni 2024 in je mailbox.

Week van de HSP

Bij het invullen van je gegevens geef je akkoord dat ik je mag mailen met uitleg en informatie over hyperventilatie. Hiervoor kun je je op elk moment weer afmelden!

Kijk ook op www.weekvandeshp.nl voor een groot aanbod van downloads, ebooks, webinars en veel meer!

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen