Veel gestelde vragen coaching

Lees hier de meest gestelde vragen over het 12 weken coaching programma dat op 26 september gaat starten. Staat jouw vraag er niet tussen dan kan je me natuurlijk even mailen!

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de cursus?

Dit is afhankelijk van de hoeveel tijd die jij hebt en er mee bezig wilt zijn. De oefeningen die je zult krijgen zullen je tussen de 10 en 20 minuten per dag kosten. De lesstof is ongeveer een uur per week. Maar dit kan je ook verdelen als bijvoorbeeld je concentratie niet zo goed is of als je een hele drukke dag hebt gehad. Wel raad ik je aan om er elke dag even mee bezig te zijn, maar kan dat een keertje niet dan is dat geen probleem. Je hebt na deze 12 weken nog een heel jaar toegang tot alle lesstof dus je kunt het later inhalen of je er nogmaals in verdiepen.

Wat heb ik nodig om het programma te volgen?

Alles is online dus je hebt een telefoon, tablet of laptop nodig om de lesstof te kunnen bekijken. En natuurlijk pen en papier om aantekeningen te maken šŸ™‚ Verder motivatie om nu er echt mee aan de slag te gaan!

Ik ben een weekjeĀ met vakantie tijdens deze 12 weken kan ik het later inhalen?

Ja dat kan zeker. Je hebt een jaar toegang tot alle lesstof. Dus je kunt het hele programma in je eigen tijd en tempo volgen. Ik ga je de eerste 12 weken begeleiden en extra motiveren om met alles aan de slag te gaan. Door onder andere de live bijeenkomsten die ik om de week ga geven, door extra uitleg te delen en de vragen te beantwoorden. En deze kan je later terug kijken als je er niet bij kunt zijn. En omdat alles online is zou je zelfs vanaf je vakantieadres mee kunnen kijken en alles volgen, als je dat zou willen.

Klik hier om je aan te melden

Op welke dagen/tijdstippen zijn de live bijeenkomsten?

Op maandagavond zal ik de live bijeenkomsten geven, elke 14 dagen. Hier kan van afgeweken worden, dit zal ik dan van te voren duidelijk communiceren. Kan je er niet live bij zijn dan kan je je vragen insturen en de opname later terug bekijken.. waardoor je dus niks hoeft te missen!

Zijn deze bijeenkomsten live via zoom of zijn dit bijeenkomsten bij jouw op locatie?

Alles is online dus ook de bijeenkomsten. Dus je kunt alles vanuit je eigen huis volgen. Via je telefoon, tablet of laptop. De wekelijkse bijeenkomsten zullen via een webinar vorm zijn, dus dat jullie alleen mij zien en horen en ik jou niet. Als er behoefte is zal ik ook een bijeenkomst via zoom organiseren. Maar dit zal dan niet opgenomen worden vanwege de privacy omdat iedereen dan in beeld komt.

In hoeverre is er contact met de andere deelnemers? Ik merk dat ik mij veel aantrek van de verhalen van anderen namelijk.

In de live bijeenkomst kunnen er vragen gesteld worden die ik zal beantwoorden, je kunt namelijk veel leren van de vragen van anderen. Ook kan ik anoniem voorbeelden delen in de live bijeenkomst, omdat dit ook heel waardevol en leerzaam kan zijn. Maar in principe hebben jullie geen onderling contact. Mocht die behoefte er wel zijn dan kan ik bijvoorbeeld via een zoom meeting dit organiseren.

Welke thema’s worden er besproken?

Alles wat ik denk dat je nodig hebt om blijvend van deze klachten af te gaan komen. Alles wat ik mijzelf heb aangeleerd en wat ik nog steeds doe om mij goed te blijven voelen. En dat wat ik de afgelopen 19 jaar al aan heel veel anderen heb geleerd. De basis over wat is hyperventilatie, wat heeft allemaal invloed op je ademhaling, wat is en geeft jou stress, hoe herken je de stressfactoren bij jezelf. Maar ook (ademhalings)oefeningen, hoe herken je je grenzen en voorkom je dat je er overheen gaat, hoe krijg je rust in je hoofd, hoe krijg je rust in je lichaam en heel veel meer!

Hoe krijgen we de lessen?

Alles staat in de online leeromgeving overzichtelijk bij elkaar. Je kunt dan ook simpel verder gaan waar je gebleven was. Je kunt alles makkelijk bekijken via je telefoon, tablet of laptop. Elke week komen er nieuwe lessen vrij. De uitleg en ook de oefeningen zullen zowel op video uitgelegd zijn als uitgeschreven. Als je ook een andere cursus via mij volgt dan staan die ook in je account als je ingelogd bent waardoor je ook die overzichtelijk bij elkaar hebt.

Ik heb al zoveel geprobeerd hoe weet ik dat dit van jou wel gaat helpen.

Dit programma gaat niet op slechts 1 ding in zoals bijvoorbeeld alleen je ademhaling. Maar we gaan alles uitzoeken, bekijken, leren over wat de hyperventilatie veroorzaakt bij jou, wat het in stand houdt Ā en hoe jij dit kunt ombuigen naar een ontspannen en klachten vrij leven. Ook na deze 12 weken blijf je toegang houden zo kan je er steeds op terug vallen.

Ik weet dat dit helpt omdat ik mijzelf hiermee geholpen heb en nog steeds mee help. Daarnaast heb ik al 19 jaar ervaring in mijn praktijk en veel geleerd, uitgezocht, geprobeerd en gedaan en hiermee heel veel mensen geholpen. En wat dat allemaal is ga ik jou nu ook leren! Daarnaast kan je mij elke week je vragen stellen die ik in de live bijeenkomst ga beantwoorden. En hierdoor leer je ook weer van de vragen van de anderen!

Ik wil graag in termijnen betalen kan dat?

Ja dat kan, dan mag je mij even mailen!

Hoe kan ik mij aanmelden?

Via deze link kom je op een betaalpagina. Hier kan je direct betalen en een account aanmaken. Wil je liever niet via ideal of bancontact betalen maar het overmaken dan kan je mij mailen en ontvang je een factuur en kan je het bedrag overboeken.

Staat jouw vraag er niet bij dan kan je mij natuurlijk mailen!

1 gedachte over “Veel gestelde vragen coaching”

  1. Hallo met Ilona ik wil graag even vragen of het normaal is dat ik heel erg bang ben voor de angst en ook denk ik hyperventileert wat in mijn armen en benen zit en ook in mijn keel is dat normaal?Ik loop ook bij een psychiater maar dat helpt niet echt blijf zo bang en heb zulke enge gedachtes om die angst weg te krijgen.Is dit normaal zijn hier meer mensen mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiƫren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen