Veel gestelde vragen bij online cursus

Bij mij kan je verschillende online cursussen volgen om te werken aan je hyperventilatie. Misschien twijfel je en heb je hier vragen over. Daarom hier de meest gestelde vragen over de cursussen bij hyperventilatiecoach

Welke cursus past het beste bij mij

Deze vraag krijg ik het meeste. Omdat ik natuurlijk verschillende cursussen aanbied is het misschien lastig kiezen met welke cursus je het beste kan starten of welke het beste aansluit op jouw klachten. Als jij hierover twijfelt kan je mailen. Schrijf hierin waar je last van hebt en tussen welke cursussen je twijfelt.

Betalen lukt niet wat kan ik doen

Ik bied verschillende betaalopties aan waarmee je direct veilig kunt betalen. Na betaling heb je dan direct toegang tot de bestelde cursus. Maar als je liever niet via een van deze manieren betaalt, of als het niet lukt neem dan contact op. Dan kan je het bedrag overmaken en maak ik een account voor je aan waarmee je toegang tot de cursus hebt.

Hoe lang heb ik toegang

De vaste cursussen heb je 1 jaar toegang toe. Dus ruim de tijd om met alle lessen aan de slag te gaan! Soms bied ik een maandcursus of een seizoen cursus aan dan is de toegang korter, dit geef ik dan altijd aan in de tekst.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord of inlognaam vergeten bent kan je die makkelijk opnieuw aanvragen. Mocht je problemen houden met inloggen neem dan contact op en zet in de onderwerp regel van de mail “problemen met inloggen”

Kan ik de lessen vaker bekijken

Zo lang je toegang hebt kan je de lessen bekijken. Je zou ze dus zelfs 100x kunnen bekijken als je dat wilt. Heb je even steun en uitleg nodig dan open je de cursus en kan je de uitleg en lessen bekijken.

Ik heb nog nooit een online cursus gevolgd, hoe gaat het in zijn werk?

Als je je keuze hebt gemaakt voor de cursus dan klik je op bestellen. Dan kan je daar je contact gegevens invullen en wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina. In dit proces maak je ook inloggegevens aan waarmee je kunt inloggen. Na betaling heb je direct toegang tot de cursus. Het is handig als je dan je inloggegevens ergens noteert of onthoudt.

Je vind alle cursussen en lessen overzichtelijk bij elkaar in een online leeromgeving. Als je terugkomt kan je verder gaan waar je gebleven was maar alle al gevolgde lessen ook aanklikken en weer opnieuw bekijken.

De cursussen over hyperventilatie zijn bij andere veel duurder, betekent dit dat die van jou minder goed zijn?

Nee, ik wil juist heel bewust de cursus prijs laag houden zodat die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is en blijft.

Bekijk hier de voordelen en nadelen van een online cursus

2 gedachten over “Veel gestelde vragen bij online cursus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen