September cursus

In september komt er een maandcursus waarin we samen de hele maand aan je hyperventilatie klachten gaan werken! Elke werkdag ontvang je een nieuwe les met hierin heel veel verschillende uitleg over hyperventilatie en je spierspanning maar vooral ook tips en veel verschillende oefeningen. Zo ga je stap voor stap werken aan je hyperventilatie

Het thema is “Spierspanning door hyperventilatie”

Spierpijn, spierspanning, krampen, tintelingen, zwakte kan je door je hele lichaam voelen. Het maakt je vermoeid, onzeker en het is vooral heel vervelend om die pijn en klachten te ervaren. Door de hyperventilatie word je namelijk veel gevoeliger voor spierspanning. Dit kan je in je hele lichaam ervaren. Van je voeten, benen, buik, bekken, rug, middenrif, borstkas, schouders, nek, keel, gezicht, kaken en ogen.

Daarom gaan we daar de hele maand samen aan werken! Ik ga je uitleggen waardoor die spanning komt en wat je er aan kunt doen! We starten bij de voeten en gaan dan omhoog tot aan je hoofd. Zo ga ik alles bespreken, krijg je tips maar vooral veel verschillende oefeningen!

Heb jij ook vaak veel spanning en pijn in je lichaam? En wil je hiervan af?

Doe dan mee met de cursus in september!

In de maandcursus van september gaan we samen zorgen voor meer ontspanning en minder spanning in je lichaam en spieren!

De hele maand lang ga ik je hierover heel veel uitleggen maar vooral veel tips en adviezen geven om van die spierspanning af te komen. Verder ga ik je uitgebreid motiveren en inspireren om ermee aan de slag te gaan en zo blijvende oplossingen te vinden.

  • Waardoor ontstaat die spierspanning en spierpijn
  • Waarom voel je juist daar zoveel spanning
  • Wat is de invloed hiervan op je ademhaling en andersom
  • Wat voor oefeningen zijn goed om te doen
  • En nog heel veel meer!

Aan de hand van veel uitleg op video, opdrachten, oefeningen en tips gaan we met elkaar werken aan jouw hyperventilatie en spierspanning.

We starten op donderdag 1 september vanaf dan ontvang je elke (werk)dag een nieuwe les. Waardoor je stap voor stap aan je klachten gaat werken. Heb je een dag geen tijd dan is er niks aan de hand want de lessen blijven de hele maand september en oktober beschikbaar dus je hebt ruim de tijd om ermee aan de slag te gaan! Ook als je op vakantie bent kan je de cursus volgen want alles is online dus je hebt alleen internet, je telefoon/tablet/laptop nodig!

Volg je al de andere “spierspanning door hyperventilatie” cursus dan kan je evengoed mee doen. Want ik deel hierin andere tips en oefeningen. Maar vooral gaan we elke dag ermee aan de slag wat heel goed en motiverend werkt. En starten we bij de voeten en gaan vanuit daar omhoog, waardoor we alle spiergroepen gaan bespreken.

Doe dan mee!

In een maandcursus ontvang je elke werkdag een nieuwe les. Hierdoor ga je stapje voor stapje aan je hyperventilatie klachten en spierspanning werken! Je ontvangt van mij veel verschillende uitleg, tips en oefeningen. We starten donderdag 1 september en vanaf dan ontvang je elke werkdag een nieuwe les.

Veel gestelde vragen

Hoe meld ik mij aan?

Door op deze link te klikken. Dan word je doorgestuurd naar een betaalpagina waar je veilig kunt betalen. Dan heb je meteen toegang tot de welkomsmodule. De eerste lessen komen dan vanaf 1 september vrij.

Hoe gaat zo een cursus?

De cursus is online te volgen. Bij het bestellen maak je een account aan waarmee je kunt inloggen. Na bestelling heb je meteen toegang tot de cursus. Je kunt de welkom-boodschap lezen. Vanaf 1 september komt er dan elke werkdag een nieuwe les beschikbaar die je kunt bekijken. Veel uitleg is op video opgenomen maar ook uitgeschreven. Alles is te bekijken op je telefoon, tablet of laptop. Kan je een keer een dag niet dan is dat geen probleem want die les blijft dan gewoon beschikbaar en kan je later bekijken.

Moet ik er elke dag mee aan de slag?

Nee dat hoeft niet. Soms heb je een dag minder of geen tijd, dat is geen probleem want dan kan je de les later gewoon bekijken. Wel raad ik je aan om zoveel mogelijk elke dag ermee aan de slag te gaan. Zo krijg je alle informatie stap voor stap in plaats van in 1 keer heel veel. Dan neem je het namelijk veel beter op en heb je sneller en beter resultaat.

Ik ga op vakantie kan ik dan evengoed mee doen?

Ja omdat de hele cursus online te volgen is kan je ook vanaf je vakantieadres meedoen. Maar wil je liever even offline dan kan je natuurlijk later de lessen bekijken. Je blijft de maand zelf en de volgende maand toegang houden. Dus ook als je een dag geen of minder tijd hebt kan je gewoon mee doen!

Er gaat iets mis bij de bestelling

Dan kan je mij natuurlijk even mailen en dan kijk ik hoe we het kunnen oplossen. Betaal je liever niet online? Dan kan je het ook overmaken. In dat geval mag je mij ook mailen

Ik heb al eens eerder zo een maandcursus mee gedaan, leer ik dan evengoed wat nieuws?

Elke maandcursus is weer anders. Ook al gaat het over hetzelfde onderwerp, je leert altijd weer wat nieuws. Waarschijnlijk is er die tijd dat je meedeed veel veranderd, bij jou en bij mij. Dus ik weet heel zeker dat jij nieuwe dingen gaat leren! Zo zal ik nieuwe en andere dingen delen. Maar ook omdat jij in die tijd stappen hebt gezet dus zal je op een ander punt zijn in je herstel. Dus als je toen er iets aan gehad hebt ga je dat nu zeker weer hebben!

Hoeveel kost de cursus?

De cursus kost voor de hele maand, elke werkdag een nieuwe les slechts 29,90

Waarom is deze cursus zo goedkoop?

Omdat ik wil dat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. Het bedrag van 29,90 kan iedereen missen en hiermee kan je wel aan je hyperventilatieklachten werken. En de cursus is beperkt beschikbaar in tegenstelling tot de andere cursussen.

Staat jou vraag er niet bij? Mail mij dan gerust!

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen