Opname workshop


Een benauwd gevoel door de hyperventilatie komt veel voor. Naar lucht happen, lucht honger, zuchten, niet goed kunnen doorademen maar zeker ook het benauwde gevoel alsof je niet genoeg zuurstof binnen krijgt. Hoe dat kan en wat je eraan kunt doen leg ik je in deze video uit.

Op mijn website staat over dit benauwde gevoel ook veel uitgelegd, wil je er meer over lezen gebruik dan de zoekbalk! En wil je meer weten over de cursus waarover ik het heb ik de video kijk dan onder de video of klik dan hier

Heb jij ook last van veel spanning op je middenrif? En lukt het je niet om dit goed te ontspannen en wil je leren hoe je dit wel doet? Zodat je van dat vervelende benauwde gevoel af komt?

In deze online cursus ga ik je uitgebreid uitleggen waardoor deze spanning komt maar vooral je leren wat je eraan kan doen! Heel veel tips, adviezen maar ook oefeningen. Ik heb verschillende soorten oefeningen voor je om te zorgen dat ook jij leert hoe je je middenrif kan ontspannen. Inclusief ademhalingsoefeningen waarbij je een buikademhaling aanleert, want deze is heel erg belangrijk!

Door het gespannen middenrif kan je een benauwd gevoel krijgen alsof je niet helemaal kan doorademen en luchthonger. Maagklachten ervaren zoals misselijkheid, verminderde eetlust, oprispingen. Maar ook hartoverslagen die je heel onzeker en angstig maken.

Je middenrif is heel lastig te ontspannen omdat het een ademhalingsspier is en deze gebruiken we de hele dag! Heb je hier eenmaal een gespannen gevoel is het vrij lastig om vanaf te komen. Maar met de juiste uitleg, tips en oefeningen kan je hier heel goed vanaf komen! En daar ga ik je in deze cursus uitgebreid mee helpen!

Deze cursus bestaat uit 12 modules. Met verschillende oefeningen die op video opgenomen zijn en uitgeschreven. Tips voor acute klachten, langere termijn tips en adviezen over dingen die je beter kan vermijden.

Klik hier om meteen te starten

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen