Online cursus van hyperventilatiecoach

Online cursus van hyperventilatiecoach volgen hoe gaat dat

  1. Je kiest een cursus uit die het beste bij jou en je klachten past op de cursus pagina. Twijfel je welke cursus het beste geschikt is dan kan je me altijd mailen. Schrijf in de mail welke klachten je hebt en tussen welke cursus je twijfelt en waarom. Dan denk ik graag vrijblijvend met je mee!
  2. Als je een cursus hebt uitgekozen wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina van de cursus. Daar kan je de cursus betalen en heb je meteen toegang. Er zijn verschillende veilige opties om te betalen. Maar lukt het niet of wil je liever het bedrag overmaken mail mij dan gerust.
  3. 3. Na betaling heb je meteen toegang tot de cursus en kan je starten!
  4. Alles lessen staan in een online leeromgeving. Ik maak gebruik van huddle, dit is een heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk systeem. Zo staan dus ook alle cursussen die je volgt overzichtelijk bij elkaar.
  5. Je kunt de cursus bekijken via een gratis app of via de webpagina.
  6. De voortgang wordt bijgehouden dus je kunt gewoon simpel verder gaan waar je gebleven bent!
  7. Alle cursussen zijn opgedeeld in verschillende modules met hierin uitgebreide lessen. En deze opbouw heb ik bewust gekozen zodat je stap voor stap de informatie tot je krijgt. Je kunt natuurlijk doorklikken en eerst de module volgen die je wilt maar ik adviseer om de volgorde aan te houden voor het beste resultaat.
  8. Alle cursussen bevatten uitgeschreven uitleg en uitleg op video. Zo kan je de uitleg dus beluisteren/bekijken maar ook nalezen. Oefeningen zijn dus ook op video opgenomen. Alles leg ik rustig en uitgebreid uit en bevat natuurlijk veel meer verdieping dan de uitleg op mijn website of die in het werkboek staat. Het zijn verschillende oefeningen die ik door mijn jarenlange ervaring heb uitgekozen en die zeer effectief zijn.

Alle cursussen hebben een ander onderwerp en zijn aanvullend op elkaar. Op elke pagina staat duidelijk uitgelegd wat er in elke cursus aan bod komt. Twijfel je of jouw klacht ook besproken wordt in de cursus mail mij dan!

  1. 24/7 toegang gedurende een jaar. Zo kan je dus alle lessen meerdere malen bekijken. En heb je 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegang tot de uitleg. Heb je dus last van je klachten, heb je geruststelling nodig, heb je tijd om er mee aan de slag te gaan dan hoef je niet te wachten maar kan je direct aan de slag! Je hebt bij de meeste cursussen een jaar toegang, behalve de seizoen of maandcursus maar dit staat duidelijk aangegeven.
  2. Ondersteuning Heb je vragen over de inhoud van de cursus dan kan je me altijd mailen en denk ik graag met je mee! Je staat er dus niet alleen voor maar kan altijd op mij terugvallen met je vragen.

En heb je andere vragen over de cursus mail mij dan gerust!

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen