Online cursus van hyperventilatiecoach

Online cursus van hyperventilatiecoach volgen hoe gaat dat

1 Je kiest een cursus uit die het beste bij jou en je klachten past op de cursus pagina. Twijfel je welke cursus het beste geschikt is dan kan je me altijd mailen. Schrijf in de mail welke klachten je hebt en tussen welke cursus je twijfelt en waarom. Dan denk ik graag met je mee!

2. Als je een cursus hebt uitgekozen wordt je doorgestuurd naar de online leeromgeving waar alle cursussen in staan. Daar kan je de cursus betalen en heb je meteen toegang. Er zijn verschillende veilige opties om te betalen. Maar lukt het niet of wil je liever het bedrag overmaken mail mij dan gerust. Je kan de online leeromgeving hier bekijken: www.cursus.hyperventilatiecoach.nl

3. Na betaling heb je meteen toegang tot de cursus en kan je starten!

4. Alle cursussen zijn opgedeeld in verschillende modules met hierin uitgebreide lessen. En deze opbouw heb ik bewust gekozen zodat je stap voor stap de informatie tot je krijgt. Je kunt natuurlijk doorklikken en eerst de module volgen die je wilt maar ik adviseer om de volgorde aan te houden voor het beste resultaat.

5. Elke cursus bevat een welkoms module met uitleg over de cursus en een module over wat hyperventilatie is. Zo starten we met een goede basis want die is heel belangrijk. Daarna volgen de verdiepingsmodules waarin je stap voor stap gaat werken aan de hyperventilatie klachten. Eke module bevat een onderwerp en hierin staan dan verschillende lessen, zodat je kunt doorklikken en elke les stap voor stap kan bekijken en volgen. De tijd die je bezig bent met de verschillende modules wisselt en als je wilt kan je dezelfde les meerdere malen bekijken.

6. Alle cursussen bevatten uitgeschreven uitleg en uitleg op video. Zo kan je de uitleg dus beluisteren/bekijken maar ook nalezen. Oefeningen zijn dus ook op video opgenomen. Alles leg ik rustig en uitgebreid uit en bevat natuurlijk veel meer verdieping dan de uitleg op mijn website of die in het werkboek staat. Het zijn verschillende oefeningen die ik door mijn jarenlange ervaring heb uitgekozen en die zeer effectief zijn.

Alle cursussen hebben een ander onderwerp en daarom dus ook andere stof die behandeld wordt. Op elke pagina staat duidelijk uitgelegd wat er in elke cursus aan bod komt. Twijfel je of jouw klacht ook besproken wordt in de cursus mail mij dan!

7. 24/7 toegang gedurende een jaar. Zo kan je dus alle lessen meerdere malen bekijken. En heb je 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegang tot de uitleg. Heb je dus last van je klachten, heb je geruststelling nodig, heb je tijd om er mee aan de slag te gaan dan hoef je niet te wachten maar kan je direct aan de slag! Je hebt bij de meeste cursussen een jaar toegang, behalve de seizoen of maandcursus maar dit staat duidelijk aangegeven.

8. Volg je meerdere cursussen dan staan die allemaal in jouw account. Dit is heel duidelijk en overzichtelijk.

9. Je voortgang wordt bijgehouden, zo zie je welke les je al bekeken hebt en welke je nog kan kijken. Heel duidelijk en makkelijk dus om te volgen

10. Ondersteuning Heb je vragen over de inhoud van de cursus dan kan je me altijd mailen en denk ik graag met je mee! Je staat er dus niet alleen voor maar kan altijd op mij terugvallen met je vragen.

En heb je andere vragen over de cursus mail mij dan gerust!

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen