April cursus

Het thema van de maandcursus van April is grip op je gedachten

Je gedachten hebben veel invloed op hoe je je voelt. Maar andersom ook, want je hyperventilatie kan ervoor zorgen dat je gevoeliger wordt voor negatieve gedachten, piekeren, twijfelen, hypochondrie waardoor je in een vicieuze cirkel terecht kunt komen.

Hoe buig je dit om en kan je dit doorbreken? Dat is het thema van de maandcursus in april. Ik ga je de hele maand van alles hierover leren met veel tips, opdrachten en oefeningen.

In de maandcursus van april gaan we samen zorgen voor meer grip op je gedachten!

De hele maand lang ga ik je hierover heel veel uitleggen maar vooral veel tips en adviezen geven om grip op je gedachten te krijgen. Verder ga ik je uitgebreid motiveren en inspireren om ermee aan de slag te gaan en zo blijvende oplossingen te vinden.

 • Wat is het verband met negatieve gedachten en je hyperventilatie
 • Hoe kan het dat je gevoeliger bent voor deze gedachten door de stress en hyperventilatie
 • Wat kan je doen als je veel piekert
 • Hoe buig je je negatieve gedachten om
 • Hoe krijg je meer rust en ruimte in je hoofd
 • Wat is angst voor de angst en hoe kom je hiervan af
 • En nog heel veel meer!

Aan de hand van veel uitleg op video, opdrachten, oefeningen en tips gaan we met elkaar werken aan jouw hyperventilatie en je gedachten.

 • Pieker jij veel?
 • Zie jij tegen veel dingen op?
 • Focus jij je veel op je lichaam/klacht?
 • Twijfel je heel veel over al je lichamelijke klachten?
 • Ga jij bijna altijd van het ergste uit?
 • En zou je willen dat het in je hoofd rustiger is?

Doe dan mee in de maand april

We starten op maandag 3 april vanaf dan ontvang je elke (werk)dag een nieuwe les. Waardoor je stap voor stap aan je klachten gaat werken. Heb je een dag geen tijd dan is er niks aan de hand want de lessen blijven de hele maand en de volgende maand beschikbaar dus je hebt ruim de tijd om ermee aan de slag te gaan! Ook als je op vakantie bent kan je de cursus volgen want alles is online dus je hebt alleen internet, je telefoon/tablet/laptop nodig!

Maandcursus | Hoe gaat dat?

In een maandcursus ontvang je elke werkdag een nieuwe les. Zo blijft alles heel goed te volgen, is het heel motiverend en maak je vooral een hele goede start om nu echt eens grip te krijgen op je gedachten!

Je ontvangt elke dag uitleg over dit onderwerp waarmee we ook de diepte in gaan en uitzoeken wat hyperventilatie is, wat het verband is tussen je gedachten en hyperventilatie. Maar vooral wat jij eraan kunt doen om hier grip op te krijgen. Natuurlijk krijg je veel verschillende tips, opdrachten en oefeningen!

Aanmelden kan je je hier

Maandcursus | Veel gestelde vragen

Wat kost het om mee te doen?

Voor de hele maand, elke werkdag een nieuwe les met hierin veel uitleg, tips en oefeningen kost slechts 29,90

Ik volg al een cursus bij je, leer ik dan evengoed nog wat erbij?

Ja dat ga je zeker doen! Ik zal andere uitleg, tips en oefeningen gaan delen. Ook werkt het heel motiverend om elke dag ermee aan de slag te gaan, dus ook dat is een extra reden om mee te doen.

Hoe lang heb ik toegang?

Een maandcursus is om je echt te motiveren om er direct mee aan de slag te gaan. En niet zoals zo vaak gebeurt dat je een cursus koopt of start en het dan “vergeet” Daarom krijg je elke dag een nieuwe les de hele maand lang. Je hebt deze en de volgende maand toegang. Dus ruim de tijd om alles goed te volgen en mee aan de slag te gaan.

Waarom is deze cursus zo goedkoop?

Omdat ik wil dat iedereen mee kan doen, daarom bied ik de maandcursussen voor zo weinig aan. En omdat je korter toegang hebt dan de vaste cursussen

Ik ben op vakantie tijdens de cursus, kan ik dan evengoed mee doen?

Ja, alles kan je online volgen, dus ook vanaf je vakantie adres. En je hebt de hele maand en de volgende maand toegang dus ook na je vakantie kan je goed de lessen inhalen.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Bij bestelling maak je een account aan op de online leeromgeving. Hiervoor heb je een emailadres nodig. Alle lessen zijn online te volgen. Dus je kunt de lessen bekijken op je telefoon, tablet of laptop.

Ik betaal liever niet online via ideal, paypal of bancontact

Neem dan even contact met me op via de mail dan kan je het bedrag overmaken.

Staat jouw vraag er niet bij?

Mail mij dan gerust!

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen