maandcursus

December cursus

December Thema: Ontspannen in december

December is een hele drukke en vaak hectische maand waarin je van alles moet en vaak ook wilt doen. Juist dan is het zo belangrijk om te zorgen voor voldoende ontspanning. Vaak weet je dit wel maar het doen en weten hoe je dit het beste kan doen is best lastig…. Niet?

Daarom ga ik je de hele drukke december maand motiveren en inspireren om te zorgen voor een ontspannen december en daarmee een betere start in 2024! Elke werkdag krijg je van mij een oefening of opdracht om ook beter te kunnen ontspannen.

 • Vind jij het lastig om die tijd te maken voor jezelf om te ontspannen?
 • Of wil je wel maar heb je geen idee hoe en wat je dan zou kunnen doen?
 • Vraag jij je af waarom is het zo lastig om te ontspannen?
 • Wordt je vaak juist onrustig als je probeert te ontspannen?
 • Weet je niet zo goed hoe je nou het beste kan ontspannen?
 • En wil je weten hoe je zorgt voor voldoende ontspanning juist in een drukke periode zoals december?
 • Doe dan mee! Want ik ga je de hele maand hierbij helpen zodat ook jij kunt ontspannen!

Ik ga je met veel uitleg op video, opdrachten, oefeningen, voorbeelden en tips motiveren en inspireren om te werken aan je hyperventilatie met dit belangrijke thema

Doe dan mee met de cursus van december

Gedurende de hele maand december gaan we samen op reis om ontspanning te creëren en van jouw hyperventilatieklachten af te komen. Elke werkdag krijg je toegang tot een nieuwe, inspirerende les. In deze lessen vind je niet alleen duidelijke uitleg, maar ook praktische tips en doelgerichte oefeningen die je stap voor stap begeleiden naar een ontspannen leven zonder hyperventilatie.

Herken jij jezelf in deze situaties?

 • Ontspannen lukt niet want juist als je je rust pakt komen die onrust gevoelens en klachten
 • Je wilt wel ontspannen maar je weet niet goed hoe
 • Je wilt weten wat nou goede ontspanning is
 • Die donkere, drukke december maand, daar zie je tegenop
 • Je voelt steeds onrust en bent nerveus
 • Je piekert veel, je gedachten staan nooit stil en je hoofd is vol

Dan wordt het tijd om te leren hoe ook jij kunt ontspannen!

Als dit je bekend voorkomt, dan is de december cursus perfect voor jou! Samen gaan we werken aan het herkennen van wat jou ontspanning voor jou is en het doorbreken van deze patronen. En hiermee zorgen dat jij grip krijgt op de hyperventilatie klachten! En eindelijk weer ontspannen kunt voelen.

Doe dan mee met de cursus van december!

Wie heeft er baat bij deze cursus?

Deze cursus is ontworpen voor iedereen die worstelt met stressgerelateerde symptomen en hyperventilatie, maar het is bijzonder nuttig als je jezelf herkent in een of meer van de volgende situaties:

 • Je kunt je slecht ontspannen Ontspannen lijkt voor jou een onmogelijke opgave. Zelfs in rustige momenten voel je je gespannen en op je hoede. Dit is meer dan gewoon een slechte gewoonte; het is een teken dat je behoefte aan ontspanning hebt.
 • Constante onrust Je ervaart een continue stroom van onrustige gedachten en gevoelens die je niet kunt stoppen, hoe hard je ook probeert.
 • Altijd bezig, geen rust kunnen vinden Je voelt een dwangmatige behoefte om altijd “productief” te zijn. Zelfs als je de tijd hebt om te ontspannen, vind je het moeilijk om stil te zitten en je gedachten te laten rusten.
 • Hoge en snelle ademhaling Je merkt dat je ademhaling vaak oppervlakkig en snel is, vooral tijdens stressvolle situaties. Dit is niet alleen oncomfortabel maar verergert ook je hyperventilatieklachten.
 • Je schrikt snel Geluiden, bewegingen of zelfs gedachten kunnen je gemakkelijk uit je evenwicht brengen. Dit continue gevoel van alertheid is uitputtend en belemmert je dagelijks leven.
 • Veel piekeren Je zit vast in een eindeloze lus van zorgen maken, analyseren en worst-case scenario’s bedenken, wat je stressniveau alleen maar verhoogt.
 • Fysieke symptomen Naast ademhalingsproblemen, heb je misschien ook last van andere fysieke klachten zoals hartkloppingen, duizeligheid, of vermoeidheid. Dit kunnen ook aanwijzingen zijn dat deze cursus nuttig voor je kan zijn.

We starten vrijdag 1 december, vanaf dan ontvang je elke werkdag een nieuwe les. Je hebt tot half februari toegang tot de cursus. Dus ook als je een keer minder tijd hebt of op vakantie gaat dan kan je prima mee doen!

Wat je leert en hoe je het toepast

In deze cursus gaan we de volgende belangrijke onderwerpen behandelen:

 • Wat is ontspanning
 • Waarom gun jij jezelf die nodige ontspanning en rust niet (voldoende)
 • Welke oefeningen zijn goed om te doen
 • Wat is stress eigenlijk: Verdiep je in de verschillende vormen en oorzaken van stress.
 • Creëren van innerlijke rust: Ontvang praktische oefeningen en tips om je innerlijke kalmte te herstellen en te behouden.
 • Met als extra bonus toevoeging tips over de drukke decembermaand!

Voordelen van een maandcursus

 • Stap voor stap: Doordat je elke dag een nieuwe les krijgt ga je stap voor stap aan de slag met de opdrachten en uitleg. Dit is bewezen effectiever dan alle informatie in 1 keer tot je te nemen.
 • Flexibele Planning: Elke les wordt op weekdagen geleverd, wat betekent dat je de cursus kunt volgen zonder je dagelijkse verplichtingen in de weg te laten staan.
 • Korte duidelijke lessen: Die goed te volgen zijn in jouw drukke leven maar ook als je door de hyperventilatie je slecht kunt concentreren
 • Uitleg op video: Alle uitleg is op video opgenomen en kan je rustig bekijken
 • Persoonlijke Groei: De cursus biedt een unieke kans om aan je persoonlijke groei te werken en een positieve verandering in je leven teweeg te brengen.
 • Toegang: Je behoudt toegang tot de cursusmateriaal tot half januari, waardoor je voldoende tijd hebt om de lessen op je eigen tempo te voltooien.
 • Professionele Begeleiding: Nicole deelt haar jarenlange ervaring en staat klaar om je te begeleiden en je vragen te beantwoorden via de mail tijdens deze cursus.
 • Concrete Resultaten: Door actief deel te nemen aan de cursus, zul je concrete resultaten zien in de manier waarop je denkt, reageert en met uitdagingen omgaat.

Aan de hand van veel uitleg op video, opdrachten, oefeningen en tips gaan we met elkaar werken aan jouw hyperventilatie.

Doe dan mee in de maand december

We starten op de eerste werkdag van de maand vanaf dan ontvang je elke (werk)dag een nieuwe les. Waardoor je stap voor stap aan je klachten gaat werken. Heb je een dag geen tijd dan is er niks aan de hand want de lessen blijven de hele maand en de volgende maand beschikbaar dus je hebt ruim de tijd om ermee aan de slag te gaan! Ook als je op vakantie bent kan je de cursus volgen want alles is online dus je hebt alleen internet, je telefoon/tablet/laptop nodig!

Maandcursus | Hoe gaat dat?

In een maandcursus ontvang je elke werkdag een nieuwe les. Zo blijft alles heel goed te volgen, is het heel motiverend en maak je vooral een hele goede start om nu echt eens grip te krijgen op de klachten die je hierdoor hebt!

Je ontvangt elke dag uitleg over dit onderwerp waarmee we ook de diepte in gaan en uitzoeken wat hyperventilatie is, wat het verband is tussen de paniek klachten en de hyperventilatie. Maar vooral wat jij eraan kunt doen om hier grip op te krijgen. Natuurlijk krijg je veel verschillende tips, opdrachten en oefeningen!

Aanmelden kan je je hier

Maandcursus | Veel gestelde vragen

Wat kost het om mee te doen?

Voor de hele maand, elke werkdag een nieuwe les met hierin veel uitleg, tips en oefeningen kost slechts 29,90

Ik volg al een cursus bij je, leer ik dan evengoed nog wat erbij?

Ja dat ga je zeker doen! Ik zal andere uitleg, tips en oefeningen gaan delen. Ook werkt het heel motiverend om elke dag ermee aan de slag te gaan, dus ook dat is een extra reden om mee te doen.

Hoe lang heb ik toegang?

Een maandcursus is om je echt te motiveren om er direct mee aan de slag te gaan. En niet zoals zo vaak gebeurt dat je een cursus koopt of start en het dan “vergeet” Daarom krijg je elke dag een nieuwe les de hele maand lang. Je hebt deze en de volgende maand toegang. Dus ruim de tijd om alles goed te volgen en mee aan de slag te gaan.

Ik ben al lid van de maandclub heeft de maandcursus dan extra toegevoegde waarde?

Ja dat zal het zeker hebben als het onderwerp je aanspreekt. In de maandcursus gaan we nog wat dieper op het onderwerp in. Het is een mooie aanvulling op elkaar!

Waarom is deze cursus zo goedkoop?

Omdat ik wil dat iedereen mee kan doen, daarom bied ik de maandcursussen voor zo weinig aan. En omdat je korter toegang hebt dan de vaste cursussen

Ik ben op vakantie tijdens de cursus, kan ik dan evengoed mee doen?

Ja, alles kan je online volgen, dus ook vanaf je vakantie adres. En je hebt de hele maand en de volgende maand toegang dus ook na je vakantie kan je goed de lessen inhalen.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Bij bestelling maak je een account aan op de online leeromgeving. Hiervoor heb je een emailadres nodig. Alle lessen zijn online te volgen. Dus je kunt de lessen bekijken op je telefoon, tablet of laptop.

Ik betaal liever niet online via ideal, paypal of bancontact

Neem dan even contact met me op via de mail dan kan je het bedrag overmaken.

Staat jouw vraag er niet bij?

Mail mij dan gerust!

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen