Coach Club

Rust, ontspanning, energie en balans in je leven. Dat willen we allemaal, toch? Vaak als je last hebt van hyperventilatie klachten dan ontbreekt het daaraan. Je voelt je onrustig, uit balans, baalt van jezelf en je klachten en je wilt je heel graag weer jezelf voelen vrij van klachten.

Maar waar begin je dan mee? Er is zoveel waar je mee aan de slag zou kunnen dat je vaak niet meer weet wat te doen en waar te starten. Daarvoor is de hyperventilatie coach club om je te helpen!

Wil je ook op een laagdrempelige en zeer effectieve manier aan je hyperventilatie werken? Meld je dan aan voor de Hyperventilatie Coach Club

Meld je ook aan bij de hyperventilatiecoach club en doe mee! Het is voor iedereen die verlangt naar een leven vrij van hyperventilatieklachten en die zich weer goed, sterk, in balans maar vooral zichzelf wil voelen.

In de Hyperventilatie Coach Club krijg je elke maand toegang tot nieuwe waardevolle masterclasses die duidelijke uitleg en boordevol tips bevatten. Je gaat alles leren over veel verschillende onderwerpen die verband houden met hyperventilatie. Ook heb je toegang tot verschillende soorten oefeningen met oefensessies. Zo blijf je gemotiveerd om te oefenen want je kunt direct mee doen!

Daarnaast heb je ook nog eens toegang tot een uitgebreide kennisbank met uitleg over je klachten. Die je zullen geruststellen als je twijfelt over je klachten! Je kunt ook onbeperkt vragen stellen aan mij en de anderen leden! En dat nu voor maar €14,90 per maand!!

  • Regelmatig live online coachingsessie
  • Live online vraag en antwoord momenten over een thema
  • Elke maand nieuwe masterclasses
  • Boordevol waardevolle uitleg
  • Tips waar je echt wat aan hebt
  • Verschillende onderwerpen
  • Oefensessies met verschillende oefeningen
  • Uitgebreide kennisbank met hyperventilatie klachten
  • Fijne community met gelijkgestemde
  • Alles in je eigen tijd en tempo kunnen volgen

Elke maand nieuwe masterclasses

Wat zijn masterclasses? Dit zijn video’s die 30-60 minuten duren waarin aan de hand van een duidelijke presentatie een onderwerp rondom hyperventilatie wordt uitgelegd. Waarbij je de presentatie ook komt downloaden en als je wilt deze kunt uitprinten. Alle onderwerpen die besproken worden houden verband met hyperventilatie. Naast goede duidelijke uitleg ontvang je natuurlijk ook tips, waar je echt wat aan hebt en meteen mee aan de slag kunt!

De masterclasses zijn samengesteld door Nicole met haar jarenlange ervaring op het gebied van hyperventilatie en stressgerelateerde klachten. Ze bieden een schat aan informatie, technieken en praktische tips om je te helpen begrijpen en omgaan met hyperventilatie op een effectieve en duurzame manier. Of je nu nieuw bent in het omgaan met hyperventilatie of al veel kennis en ervaring hebt, de masterclasses zullen je zeker nieuwe inzichten en strategieën bieden.

Wat zijn de voordelen voor jou als lid van de Hyperventilatie Coach Club?

De uitleg en de tips die gegeven worden in de masterclasses zijn heel erg waardevol. Door lid te worden voor een laag bedrag per maand krijg je toegang tot een schat aan informatie. Oefeningen, meditaties, geruststellende uitleg, een kennisbank, tips en een forum waarin je contact kan maken met de andere leden, en kunt leren van elkaars vragen. Ook is er regelmatig de mogelijkheid om in een live coaching sessie je vragen aan Nicole te stellen! Oftewel deze mogelijkheid wil je aannemen en hierbij zijn zodat je niks mist!

Klik hier om je aan te melden en word lid

Oefeningen

In verschillende oefensessies kan je samen met Nicole oefeningen doen. Stap voor stap worden de oefeningen uitgelegd en kan je de instructies volgen en meedoen. Regelmatig komen we weer nieuwe sessies online die je kunt volgen. Het zijn verschillende oefeningen, van ontspanningsoefeningen, meditaties en oefeningen die ervoor zorgen dat je lichaam en ademhaling meer in balans komt!

Coaching

Naast de masterclasses houden we in de maandclub ook regelmatig live online coaching sessies. Hierin kan je je vragen direct aan Nicole stellen maar ook heel veel leren van de vragen en voorbeelden van de anderen. Aan de hand van een thema gaan we met elkaar in gesprek en worden de vragen beantwoord. Je hebt ook toegang tot de opnames van de vorige sessies. Dus als je er niet bij kunt zijn live dan kan je het altijd terug kijken!

Kennisbank

Ook staat er in de maandclub een uitgebreide kennisbank met uitleg over je klachten. Dus als je twijfelt over de oorzaak van je klachten en geruststelling nodig hebt dan kan je daar alle geruststellende uitleg vinden!

Maandclub

Wat maakt de maandclub nog specialer? Het is flexibel en afgestemd op jouw behoeften. Je kunt op elk moment beginnen en je abonnement maandelijks opzeggen. Als je lid wordt dan blijf je dat bedrag bij je start voor altijd geldig, ook als de prijs verhoogd zal worden in de loop van de tijd. Want hoe langer de maandclub bestaat hoe meer waardevolle informatie, masterclasses en challenges er in zullen staan! Je kunt alles op je eigen tijd en tempo bekijken.

Als abonnee geniet je van een aantal exclusieve voordelen. Je hebt ook meteen toegang tot een online community van gelijkgestemde die elkaar ondersteunen en aanmoedigen op hun weg naar herstel en zelfzorg. Daarnaast krijg je bonusmateriaal zoals werkboeken, downloads en zelfevaluatietools die je verder helpen bij je persoonlijke groei.

Klaar om je reis naar een leven vrij van hyperventilatie en met een gezonde zelfzorg te beginnen? Schrijf je vandaag nog in voor de maandclub. Samen zorgen we ervoor dat jij de controle over je leven terugkrijgt en de beste versie van jezelf wordt.

Klik hier om lid te worden

“Ik dacht dat ik inmiddels alles wel wist over hyperventilatie, en bij het bekijken van de eerste video’s heb ik al weer zoveel nieuwe dingen geleerd! Ik verheug me op de rest van de maanden en wat Nicole nog allemaal gaat delen. Blij dat ik lid mag zijn en zo op een goedkope en laagdrempelige manier aan mijn klachten kan blijven werken.” Anna

Praktische informatie

Maandclub hyperventilatiecoach:

Elke maand minimaal 1 nieuwe masterclass over onderwerpen die verband houden met hyperventilatie. Elke masterclass bevat duidelijke uitleg maar ook praktische tips waar je mee aan de slag kan. Ook kan je de presentatie downloaden en krijg je regelmatig ook bijbehorend werkboek dat je kunt downloaden en uitprinten.

Over het thema kan je samen met de anderen leden discussiëren, tips en ervaringen uitwisselen in een besloten omgeving. Ook zullen er regelmatig challenges gehouden worden waarin we samen zorgen voor gezonde  en goede gewoontes die belangrijk zijn voor een hyperventilatie vrij leven.

Onderwerpen:

Er zullen veel verschillende onderwerpen besproken worden. Alles met het doel jou helpen om blijvend van je hyperventilatie af te komen. Er zijn steeds nieuwe dingen die gedeeld worden in de masterclasses. Denk aan: Paniek, tips voor je vakantie, ademhaling, hoe werkt je zenuwstelsel, spierspanning, specifieke uitleg over klachten en heel veel meer!!! Ook krijg je toegang tot verschillende Q&A sessies over verschillende onderwerpen zoals spierspanning en de ademhaling.

Meerwaarde

Ik heb al je boek gelezen of een cursus gevolgd, heeft de maandclub dan wel meerwaarde? JA!!! Omdat ik ook hierin weer hele andere dingen zal gaan delen dan wat in het boek staat of in de cursussen. Zelf blijf ik mij verder ontwikkelen en nieuwe dingen leren en dat zal ik delen in de maandclub. Ik zal masterclasses ontwikkelen naar aanleiding van jullie vragen en wat er op dat moment speelt. Dus JA het heeft zeer zeker meerwaarde om je aan te sluiten! En daarnaast hebben we natuurlijk de challenges, de kennisbank en een community die heel waardevol is!

Toegang:

Je kunt alles bekijken via een handige app op je telefoon of tablet maar ook in je browser. Alles staat hier dan handig en overzichtelijk bij elkaar. De community waar je contact kunt hebben met de andere leden is besloten en alleen toegankelijk voor iedereen die lid is van de maandclub.

Voordelen:

Elke maand krijg je nieuwe waardevolle informatie die belangrijk zijn om blijvend van je hyperventilatie af te komen. Alle masterclasses kan je op elk moment dat je dat wilt bekijken en herbekijken! Alle opnames blijven in de maandclub staan, dus je kunt ook die van de vorige maanden bekijken en mee aan de slag gaan. Ook kan je alles via een handige app bekijken en volgen.

Als bonusmateriaal ontvang je bij elke masterclass de presentatie als download en krijg je ook regelmatig een handig werkboek dat je kunt downloaden en uitprinten. En kan je ervaringen uitwisselen met gelijkgestemde!

Expertise: Nicole, heeft al ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met hyperventilatie. Ook heeft ze zelf last gehad van deze klachten, hierdoor weet ze dus heel goed waar ze het over heeft. Ook is er altijd ruimte voor het stellen van vragen!

“De maandclub is een hele goede manier om op een simpele manier aan de hyperventilatie te blijven werken. Ook al gaat het nu inmiddels heel erg goed met me, door deze masterclasses blijf ik me bewust dat ik goed voor mezelf zal moeten blijven zorgen om me goed te blijven voelen. Heel fijn dat alles zo duidelijk uitgelegd wordt, er goede tips gedeeld worden en dat ik alles op mijn eigen tijd kan bekijken en volgen.” Bobby

Abonnement

Prijs en betalingsinformatie: De maandclub kost €14,90 per maand en wordt automatisch verlengd. Hiervoor geef je een automatisch incasso af. Als het bedrag later verhoogd wordt omdat er steeds meer waarde in de maandclub komt te staan blijf jij het bedrag betalen waarmee je gestart bent. De prijs zal dus niet stijgen voor jou! Hoe langer je lid bent hoe meer waarde je uit de maandclub haalt.

Abonnement: Elke maand wordt het abonnement automatisch verlengd totdat jij besluit dat je ermee wilt stoppen.

Opzeggen: Je kunt ten alle tijden opzeggen door het abonnement te beëindigen. Hiervoor hoef je slechts een mailtje te sturen en zonder verdere vragen zal je abonnement dan gestopt worden. Let op dat de startdatum ook de datum is waar je abonnement op verlengd wordt, zeg dus op voor die datum. Om het abonnement te beëindigen hou je rekening met 3 werkdagen tot het verwerkt is.

Vragen: Je mag altijd een mailtje sturen met je vragen!

Klik hier en word lid van de maandclub

Ervaringen

“Ik mocht de maandclub testen en Nicole weet het weer voor elkaar te krijgen om op een hele duidelijke fijne manier dingen uit te leggen. Ook al staan er nu dat ik het heb getest nog niet veel masterclasses in, de waarde is nu al ongekend! Ik heb er volle vertrouwen in dat er elke maand iets is om naar uit te kijken. Ze legt alles zo rustig en goed uit dat het me elke keer weer geruststelt. Ook al heb ik al veel cursussen bij haar gevolgd, toch leer ik elke keer weer iets nieuws! Echt een aanrader dit!” Elisabeth

“Hier ben ik echt zo blij mee, elke maand nieuwe informatie om tot me te nemen. Ik heb er heel veel vertrouwen in dat er ook steeds weer nieuwe leuke en vooral nuttige dingen gedeeld gaan worden. Verheug me ook op de challenges die we samen gaan doen in de maandclub, lijkt me erg goed om zo steeds aan iets te gaan werken en elkaar hierin te steunen.” Margot

Er is al zoveel informatie te vinden, waarom zou ik hieraan mee doen. Dat dacht ik toen Nicole me vroeg dit te testen. Maar ik heb nu al zoveel van haar geleerd dat ik deze kans heb aangegrepen. En daar ben ik heel blij om. Want de video’s die ik nu bekeken heb daar heb ik al weer zoveel uitgehaald. En omdat het om zo’n laag bedrag per maand gaat ga ik zeker lid blijven. Ik kijk nu al uit naar de volgende masterclasses die ze gaat geven. Want op deze manier blijf ik aan mijzelf werken en hierdoor voel ik mij zoveel beter! Een aanrader dus voor iedereen met deze klachten!” Sandro

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen