Katrien Geeraerts

Katrien Geeraerts en ik schreven samen het “werkboek hyperventilatie, angst en paniek” wat in oktober 2020 verschenen is bij Standaard Uitgeverij. Het boek kreeg al snel positieve reviews waardoor ons harde werken beloond wordt. Maar wie is Katrien en hoe is onze samenwerking tot stand gekomen?

Katrien Geeraerts | hartcoherentie

Katrien komt uit het Belgische Zemst waar ze een succesvolle praktijk heeft als hartcoherentie therapeut. Ze is licentiate in de bio-medische wetenschappen en medisch laboratoriumtechnologe. Na een burn-out gaf ze haar professionele leven een hele andere wending en volgde ze een opleiding als hartcoherentietrainer bij Louis Van Nieuland.

Auteur | Blijven ademen

Samen met Louis van Nieuland schreef ze het boek “Blijven ademen” wat een heel mooi vormgegeven boek is waarin uitgebreid in gegaan wordt op de hartcoherentie techniek als antwoord op burnout, stress en hyperventilatie. Het boek is inmiddels ook vertaald in het Frans en is een bestseller in Nederland en België.

Samenwerking Nicole

Toen Katrien contact met mij opnam klikte het meteen en hadden we het in ons eerste gesprek al over een gezamenlijk boek. Een aantal gesprekken verder maakten we concrete plannen en namen contact op met de uitgever. En na een aantal maanden hadden wij ons boek in handen. Vele uren hebben we gepraat, geschreven en later geschaafd aan de teksten. Een intensief proces maar we bleven lachen en vooral onze grenzen respecteren en doseren. Veel tips en adviezen uit het boek hadden we tijdens het schrijf proces nodig om zelf de balans te houden. Maar het resultaat mag er zeker zijn!

Werkboek hyperventilatie angst en paniek

Als auteurs duo schreven wij, Nicole Smit en Katrien Geeraerts, een succesvol boek wat in 2 maanden al in de 2e druk ging. Ook ontvangen we bijna dagelijks positieve reviews en mailtjes van blije lezers. Het maakt ons beide dankbaar dat ons harde werken zo goed ontvangen wordt.

Lees meer over het boek hier

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen