Gratis Vragenlijst

Twijfel jij ook vaak of al die vervelende klachten nou echt door de chronische hyperventilatie en het te veel ademen komt? Dan heb ik hier een vragenlijst hyperventilatie voor je die je kunt invullen. Je kunt meteen de score berekenen voor jezelf.

De diagnose hyperventilatie is vaak lastig te stellen. Een van de manieren om tot de diagnose te komen is het invullen van de  “Nijmeegse hyperventilatie lijst” Deze lijst heb ik in een ander jasje gestoken zodat het voor jou makkelijk en eenvoudig is om in te vullen en zelf je score te berekenen. Dus als jij vaak last hebt van vage klachten en twijfelt of je klachten echt door de hyperventilatie komen vraag dan hieronder de lijst aan.

Aanvragen van de vragenlijst hyperventilatie kan door onderstaande gegevens in te vullen en dan ontvang je hem meteen in je mail!

Let op je ontvangt direct een bevestigingsmail na je aanvraag, krijg je die nou niet check dan je spam.

 

Vragenlijst

 

Chronische hyperventilatie als oorzaak van jouw klachten

Chronische hyperventilatie geeft veel verschillende klachten. Een van de klachten is dat je blijft twijfelen of je toch niet iets anders hebt. Want de klachten lijken vaak op andere oorzaken die ernstiger kunnen zijn. Bij hyperventilatie denken we vaak aan een duidelijk zichtbaar versnelde ademhaling. Maar dit is heel vaak niet zo. Je zult vaak niet merken dat je ademhaling verstoort is en allemaal vage klachten ervaren. Hiervoor heb ik deze gratis vragenlijst voor je gemaakt. Je kunt zelf direct de score berekenen. En na het ontvangen van deze mail met de vragenlijst ontvang je nog een aantal mails met aanvullende uitleg en informatie over hyperventilatie. Hier kan je je uiteraard in elke mail weer voor afmelden!

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen