gratis webinar hyperventilatie

Gratis online workshop

Piekeren, twijfelen over je klachten, negatief denken, angstig zijn, je gedachten spelen een belangrijke rol bij hyperventilatie. Hoe kan het dat je zo bent gaan denken? Waarom blijf je maar twijfelen of van het slechtste uit gaan?

In deze workshop van ongeveer een uur ga ik dit uitleggen en is er ruimte voor het stellen van vragen. Kan je niet live aanwezig zijn dan krijg je na afloop een link om het terug te kijken.

WANNEER: Maandag 14 juni om 9.30 uur

Onderwerp:  Hyperventilatie en je gedachten

Als je op dit tijdstip niet aanwezig kunt zijn meld je dan evengoed aan. Je ontvangt na afloop een link waarmee je het terug kunt kijken!

Wat heb ik nodig: Internet, laptop, telefoon of tablet en pen & papier om aantekeningen te maken. Wees gerust jij kunt mij zien en horen en ik jou niet! Vragen kan je via de chat stellen. 

Hoe meld ik mij aan: Door je gegevens in onderstaand formulier in te vullen. Daarna ontvang je direct een bevestiging en vlak voor de workshop ontvang je dan een persoonlijke link waarmee je kunt inloggen. Let op: na inschrijving ontvang je direct een bevestiging. Heb je die niet gehad probeer het dan nog eens of neem contact met mij op!

Wat kost het?: Niks! Ik bied deze live workshops gratis aan omdat ik veel mensen wil bereiken en meer uitleg over hyperventilatie wil delen. 

Ik ben al een keer bij een workshop over dit thema aanwezig geweest, heeft het dan zin om me weer aan te melden? Ja, omdat het een live en interactieve workshop is zal elke keer anders zijn. Er worden andere vragen gesteld en dus zal ik andere voorbeelden gebruiken en tips geven.

Kan je niet wachten? Dan kan je hier de opname bestellen van de gegeven workshops. Bestel hier de: workshops met een flinke korting

* Met je aanmelding ga je akkoord dat ik je mag mailen over de workshop en andere hyperventilatie gerelateerde dingen. Je kunt je hiervoor op elk moment weer afmelden via een link in elke email
Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen