gratis webinar hyperventilatie

Gratis online workshop

Wat is hyperventilatie, waardoor krijg je klachten en vooral wat kan je eraan doen om van deze klachten af te komen? Ik ga het je allemaal uitleggen en vertellen in deze online workshop!

Duizelig door hyperventilatie | Wat ontstaat dit en hoe kom je ervan af?

WANNEER: De gratis online workshop is te bekijken als het jou uitkomt!

Onderwerp:  Duizelig door hyperventilatie, wat is het en hoe kom je ervan af?

Wat heb ik nodig: Internet, laptop, telefoon of tablet en pen & papier om aantekeningen te maken. Wees gerust jij kunt mij zien en horen en ik jou niet!

Hoe meld ik mij aan: Door je gegevens in onderstaand formulier in te vullen. Daarna ontvang je direct een bevestiging van je aanmelding. En van te voren ontvang je dan een link waarmee je de workshop kunt bekijken (of terug kunt kijken als je er niet live bij kunt zijn).

Wat kost het?: Niks! Ik bied deze workshops gratis aan omdat ik veel mensen wil bereiken en meer uitleg over hyperventilatie wil delen. 

Vul hier je naam en emailadres in en je ontvangt de workshop in je mail!

* Met je aanmelding ga je akkoord dat ik je mag mailen over de workshop en andere hyperventilatie gerelateerde dingen. Je kunt je hiervoor op elk moment weer afmelden via een link in elke email

Wil je heel veel meer online workshops bekijken met veel uitleg en tips? Dan kan je hier de opname bestellen van de gegeven workshops. Bestel hier de: workshops met een flinke korting
Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen