Gratis online workshop

 

Grip op je paniek, dat is het thema van de GRATIS online workshop die ik ga geven. waardoor ontstaat paniek en wat kan je er zelf aan doen. In deze interactieve workshop gaan we aan de hand van een stappen plan uitzoeken wat paniek bij jou is en veroorzaakt. Ik zal weer live vragen beantwoorden, voorbeelden delen en natuurlijk tips geven. Doe jij ook mee?

WANNEER: Maandag 14 oktober 2019 om 19 uur

Onderwerp: Grip op je paniek

Als je op dit tijdstip niet aanwezig kunt zijn meld je dan evengoed aan. Je hebt daarna 5 dagen de tijd om de opname te bekijken!

Wat heb ik nodig: Internet, laptop, telefoon of tablet en pen & papier om aantekeningen te maken. Wees gerust jij kunt mij zien en horen en ik jou niet! Vragen kan je via de chat stellen.

Hoe meld ik mij aan: Door je gegevens in onderstaand formulier in te vullen. Daarna ontvang je direct een bevestiging en vlak voor de workshop ontvang je dan een persoonlijke link waarmee je kunt inloggen.

Let op: na inschrijving ontvang je direct een bevestiging. Heb je die niet gehad probeer het dan nog eens of neem contact met mij op!

De 4 meest recente workshops die ik heb gegeven kan je bestellen en downloaden en mee aan de slag. Klik hier voor meer informatie
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen