Gratis online workshop

Iedereen ervaart momenteel angst rondom het corona virus. Iedereen ervaart weer wat anders. Maar voor iedereen die al bekend is met angst, paniek en hyperventilatie klachten is het vaak heftiger. Daarom heb ik hier een gratis online workshop over gegeven. Met veel uitleg en  tips hoe je hier het beste mee om kan gaan!

De opname kan je hier aanvragen en dan ontvang je de link in je mail

Opname workshop over Corona angst

 

 

WANNEER: Maandag 23  maart om 15 uur

Onderwerp: Hyperventilatie en corona angst

Als je op dit tijdstip niet aanwezig kunt zijn meld je dan evengoed aan. Je ontvangt na afloop een link waarmee je het terug kunt kijken!

Wat heb ik nodig: Internet, laptop, telefoon of tablet en pen & papier om aantekeningen te maken. Wees gerust jij kunt mij zien en horen en ik jou niet! Vragen kan je via de chat stellen. 

Hoe meld ik mij aan: Door je gegevens in onderstaand formulier in te vullen. Daarna ontvang je direct een bevestiging en vlak voor de workshop ontvang je dan een persoonlijke link waarmee je kunt inloggen. Let op: na inschrijving ontvang je direct een bevestiging. Heb je die niet gehad probeer het dan nog eens of neem contact met mij op!

Wat kost het?: Niks! Ik bied deze live workshops gratis aan omdat ik veel mensen wil bereiken en meer uitleg over hyperventilatie wil delen. 

Kan je niet wachten dan kan je hier de opname bestellen van de gegeven workshops. De losse workshops of alle workshop met een flinke korting

* Met je aanmelding ga je akkoord dat ik je mag mailen over de workshop en andere hyperventilatie gerelateerde dingen. Je kunt je hiervoor op elk moment weer afmelden via een link in elke email
Oeps, kopiëren heb ik liever niet ;) Wil je de uitleg dan kan je me mailen :)
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Pinterest0
LinkedIn
Share
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen
Secured By miniOrange