fbpx

Gratis cursus spierspanning

In deze gratis cursus ontvang je 5 dagen lang elke dag een email met hierin uitgebreide en duidelijke uitleg samen met een praktische handige tip om zelf aan de slag te gaan met die spierspanning door de hyperventilatie.

Spierspanning en pijn in je borstkas, bovenrug, middenrif, schouders en nek is heel vervelend. De pijn en het gespannen gevoel wat je flink beperkt. Maar ook de andere klachten die je hierdoor krijgt; de hoofdpijn, duizeligheid, uitstraling in je arm, oorsuizen, kaakklemmen of een van die andere klachten.

In deze gratis 5 daagse email cursus ga ik je hiermee helpen. Je ontvangt van mij elke dag een hele uitgebreide email met uitleg en een handige praktische tip om mee aan de slag te gaan.

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder je naam en emailadres in te vullen en dan ontvang je de eerste les direct in je mailbox!

Gratis 5 daagse cursus over spierspanning door de hyperventilatie

Helaas belanden sommige mailtjes in de spam. Ontvang je niet direct een email van mij na aanmelding, probeer het dan nog eens of kijk even in je spambox. Mocht je dat gedaan hebben en nog steeds geen mail hebben neem dan even contact met me op!

Na afloop van de cursus ontvang je van mij ook mijn wekelijkse mail zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes zoals gratis online workshops of nieuwe cursussen. Hiervoor kan je je op elk moment weer afmelden onderaan elke email.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
LinkedIn
Share
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen