gratis cursus spierspanning door hyperventilatie

Gratis cursus spierspanning

Door stress, een verstoorde ademhaling en hyperventilatie kan je veel verschillende klachten krijgen. Een hoge spierspanning is een van de meest voorkomende. Als we gestresst, gespannen of angstig zijn dan spannen we vaak (onnodig) onze spieren aan met nare klachten als gevolg.

Spierspanning en hyperventilatie is een vervelende combinatie

Spierspanning en pijn in je schouders, nek, borstkas, bovenrug en middenrif komt heel vaak voor en is heel vervelend. De pijn en het gespannen gevoel wat je flink beperkt, maar ook de klachten die je hierdoor krijgt; de hoofdpijn, duizeligheid, uitstraling in je arm, oorsuizen, kaakklemmen of een van die andere klachten.

Gratis cursus spierspanning met tips en uitleg

In deze gratis cursus ontvang je 5 dagen lang elke dag een email met hierin uitgebreide en duidelijke uitleg samen met een praktische handige tip of oefening om zelf aan de slag te gaan met die spierspanning door de stress, verstoorde ademhaling en/of hyperventilatie.

Met deze gratis 5 daagse email cursus ga ik je hiermee helpen. Je ontvangt van mij elke dag een hele uitgebreide email met uitleg en een handige praktische tip om mee aan de slag te gaan.

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder je naam en emailadres in te vullen en dan ontvang je de eerste les direct in je mailbox!

Helaas belanden sommige mailtjes in de spam. Ontvang je niet direct een email van mij na aanmelding, probeer het dan nog eens of kijk even in je spambox. Mocht je dat gedaan hebben en nog steeds geen mail hebben neem dan even contact met me op!

Na afloop van de cursus ontvang je van mij ook mijn wekelijkse mail zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes zoals gratis online workshops of nieuwe cursussen. Hiervoor kan je je op elk moment weer afmelden onderaan elke email.

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen