Reviews cursus “grip op je paniek”

Reviews Cursus grip op je paniek

Hier heb ik de ervaringen en de reviews over mijn online cursus “grip op je paniek” 

“Je nieuwe paniekcursus mocht ik testen, waarvoor ik je heel dankbaar ben.
De cursus heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd. De paniek overviel me altijd volledig uit het niets, tenminste dat dacht ik. Door jouw stappen te gaan gebruiken ben ik gaan inzien dat er echt vaak dezelfde oorzaak achter zit en daar kan ik nu aan gaan werken. Helaas zijn de paniekaanvallen nog niet helemaal weg maar zeker voor 80%, die andere 20% weet ik nu de oorzaak en ga ik verder aan werken! Bedankt voor het mogen testen en vooral voor de inzichten die je me hebt gegeven en de mooie adviezen die in de cursus staan.
Heldere goede uitleg zoals we van jou gewend zijn en mooi opgebouwd! Aanrader voor iedereen die zelfstandig wil werken aan de paniekaanvallen.”

“Yes dacht ik toen je me vroeg of ik je nieuwe cursus mocht testen als extra bij de coaching die ik al bij je volgde. Want ik was al veel verder dankzij jouw hulp maar die paniek had ik nog niet altijd onder controle.
Dankzij jouw vragen en opbouw in de cursus begin ik het EIN-DE-LIJK te snappen ? En ja er zit echt een patroon in wat jij altijd zegt en nu ik ook inzie wat de oorzaak is van die paniek weet ik eindelijk waar ik aan moet werken.
Ben zoveel stappen verder nu! Bedankt!”

“Ik heb je grip op je paniek cursus mogen testen, waarvoor eerst mijn dank!
Maar wat heerlijk nu dat ik met jouw tips in de cursus eindelijk er ook echt het gevoel heb grip op te hebben. Ze komen niet uit het niets, ik zag/voelde de signalen alleen niet!
Nu ga ik daar verder aan werken. Met jou, want ik realiseer me nu dat ik echt dingen moet gaan aanpakken als ik hier verder vanaf wil. Heb het zolang alleen geprobeerd en wil er nu verder van af.
De cursus kan je goed zelfstandig doen, is mooi opgebouwd, duidelijke goede uitleg en de opdrachten zijn goed te doen je moet er alleen wel echt de tijd voor nemen, Maar als je hiervan af wilt dan neem je die tijd lijkt mij.”

Ga jij ook werken aan je paniek zodat jij ze onder controle krijgt en eindelijk weer de dingen kan doen die je nu vermijd? En vooral je weer ontspannen en goed gaat voelen? Schrijf je dan nu in en je kunt meteen starten!

Cursus Grip op mijn paniek   

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen