Paniek, krijg grip op je paniekaanvallen in 6 stappen

Paniek, het overvalt je vaak uit het niets. BAM het is er, zweet breekt je uit, hartslag gaat omhoog en je wilt hier weg en wel nu!

Duizelig, hartklopping, gevoel dat je flauwvalt, wazig zien, zweten, rood kleuren, trillen, slappe benen als je ooit een paniekaanval hebt gehad dan herken je zeker een aantal dingen hierin en waarschijnlijk meerdere symptomen en nog een paar anderen klachten ook.

Het is eng omdat het je zomaar overvalt en je twijfelt of je niet dood gaat of minstens iets heel ergs aan de hand hebt. Hoe fijn zou het zijn als je hiervan af komt? Te weten dat er niks engs of mis is met je lichaam, je zelfvertrouwen weer terug krijgt en weer ontspannen door het leven kan? Daar ga ik je nu mee helpen!

Ik weet door mijn jarenlange ervaring dat er patronen in zitten en als je die voor jezelf herkent dan kan je er grip op hebben en ze onder controle krijgen. De paniek overvalt je dan niet meer en je durft weer de dingen te doen die je nu vermijdt!

Ik heb een cursus ontwikkelt waarbij je 6 verschillende lessen krijgt.  Na aanmelding kan je meteen starten en daarna ontvang je steeds vanzelf een nieuwe mail van mij met een opdracht om zelfstandig aan je paniekaanvallen of samen met mij aan te werken.

In deze cursus ga je werken aan deze belangrijke inzichten met verschillende opdrachten.

En deel ik 3 voorbeeld situaties met tips en adviezen voor je:

  • Paniek in de supermarkt,
  • Paniek ’s avonds op de bank tijdens het tv kijken en
  • Paniek in een restaurant.

In deze 3 situaties geef ik je concrete adviezen en tips. Deze kan je direct gebruiken in deze 3 situaties maar ook in andere situaties waarin jij paniek of onrust ervaart! Want naast deze concrete voorbeelden leer ik je hoe je ook op andere momenten en situaties hoe je hier mee om kan gaan.

In 6 stappen gaan we stap voor stap uitzoeken wat de oorzaak van jouw paniek is, waardoor het ontstaat én vooral wat je hieraan kan doen. Het doorbreken van de cirkel zodat jij eindelijk grip gaat krijgen op je paniek!

Lees hier de ervaringen van anderen die deze cursus hebben gevolgd

Meld je hier aan

Cursus Paniek

Zelfstandig werk je aan de 6 lessen. De uitleg ontvang je als download samen met een handig werkboek en de uitleg is op video. Na een week ontvang je de volgende stap waar je aan gaat werken. Het is zo opgezet dat je dit goed zelfstandig en zonder coaching kan uitvoeren. Inclusief 3 voorbeeld situaties met uitleg en veel tips; paniek in een restaurant, in de supermarkt en als je rustig in de avond tv zit te kijken en de paniek je uit het niets overvalt.

Klik hier en start direct met de cursus

paniekaanvallen cursus

error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen