fbpx

Beter ontspannen | Zomer editie

Ontspannen is vaak best lastig, vooral in deze corona tijd. We voelen met zijn allen continue onrust en piekeren heel wat af. Steeds voel je de onrust die door je lichaam giert waardoor je geen rust kunt vinden.

En dan is het nu zomer en hoor je juist rustig aan te kunnen doen en te genieten van je vrije tijd…. Toch? Waarom lukt dit dan vaak zo slecht?

Het slecht kunnen ontspannen komt mede omdat we een hele stressvolle tijd achter de rug hebben en nog steeds middenin zitten. Ontspannen is heel erg belangrijk maar vaak weten we niet zo goed hoe en wa

Om je hiermee te helpen heb ik een online cursus gemaakt. Hierin krijg je 14 dagen lang elke dag een nieuwe les met hierin een nieuwe opdracht/tip/advies én een oefening! Zo gaan we samen stapje voor stapje zorgen voor meer ontspanning.

Hoe werkt het?

Elke dag, 14 dagen lang, ontvang je een nieuwe les. Je kunt op elk moment instappen en starten. Alle lessen blijven 2 maanden beschikbaar en kan je overzichtelijk bij elkaar volgen in de online leeromgeving. Elke les kan je als je dat wilt in deze periode meerdere keren bekijken. Heb je een dag geen tijd dan is dat geen probleem en kan de les later volgen. Elke dag heeft een ander onderwerp wat met ontspannen te maken heeft en je ontvangt 14 verschillende oefeningen. Doel is om jou beter te leren ontspannen, niet alleen deze zomer maar altijd!

Aanmelden kan je je hier

Meedoen kost slechts €19,90

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
LinkedIn
Share
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen