Heb jij ook zoveel last van je nek en schouders?

En hierdoor pijn in je gezicht, kaakklemmen, keelklachten zoals slikproblemen, hoofdpijn, duizelig en oorpijn? Allemaal door de hoge spierspanning door het verkeerde ademen.

Aan het einde van deze cursus heb je duidelijk waar die pijn vandaan komt. Wat de relatie van deze spierspanning met je ademhaling is. En het belangrijkste weet je wat je hieraan kan doen!  Zodat ook jij eindelijk vrij bent van die vervelende spierpijn en klachten door de spanning!

Je ontvangt van mij in elke les duidelijke en uitgebreide uitleg en oefeningen waar je direct mee aan de slag kan.

De cursus is verdeeld in 7 lessen over 4 weken.

In elke les ontvang je uitgebreide en hele duidelijke uitleg over de spierspanning en wat je hier direct al aan kan doen en deel ik verschillende oefeningen met je. Oefeningen die je direct kan doen en makkelijk gedurende de dag kan toepassen en je maar weinig tijd kosten maar veel effect hebben!

De uitleg ontvang je als tekst en via video.

De cursus kan je in je eigen tempo doen en later terug lezen en kijken.

Klik hier en start direct met de eerste les

Voor wie is deze cursus geschikt?

Als jij pijnlijke spieren hebt in je bovenrug, schouders, nek en gezicht. En hierdoor vervelende klachten ervaart zoals hoofdpijn, keelklachten, kaakklemmen, duizeligheid, oorpijn, oorsuizen en oogpijn. Als je voelt dat de spieren in je bovenrug, schouders en nek heel gespannen zijn.

Als je hier aan wilt werken omdat je er genoeg van hebt dat dit je leven beïnvloed. Als je wilt weten hoe het komt dat je deze spanning opbouwt en wilt weten wat je hieraan kan doen. En omdat je weer ontspannen en klachten vrij wilt zijn.

Dan is deze cursus voor jou geschikt!

Meld je nu aan en start direct met de eerste les

error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen