Paniek en angst in de auto?

Stap weer ontspannen en met plezier in de auto

Breekt het zweet je al uit als je er alleen maar aan denkt om auto te moeten rijden? Of rij je wel auto maar ervaar je dan veel spanning en paniek en vermijd je dit het liefste?

Dan heb ik deze cursus voor je, hier gaan we stap voor stap uitzoeken waar die spanning vandaan komt en leg ik je uit hoe dit komt. En gaan we vooral werken aan de paniek in de auto.

Cursus grip op paniek in de auto

In deze cursus ga jij leren waar de paniek vandaan komt en wat je eraan kan doen. Met verschillende handvatten, oefeningen en tips die gaan helpen om weer zonder paniek in de auto te stappen. Uitleg krijg je zowel via video en uitgeschreven. De cursus bestaat uit verschillende modules met lessen die je in je eigen tijd en tempo kan volgen. Je kunt direct starten met de cursus

Voor wie is deze cursus geschikt?

Angst en paniek in de auto komen vaak voor. Je voelt je onzeker in de auto, hebt klachten als wazig zien of duizeligheid die dit gevoel versterken. En er zijn stukjes weg die je het liefste vermijdt of inmiddels vermijd je dit zelfs al een tijdje. Je snapt niet dat mensen ontspannen of met plezier gaan autorijden want bij jou breekt het zweet al uit als je er aan denkt.

Auto rijden gaat gepaard met hartkloppingen, zweethanden en angst gevoelens maar je stapt nog wel in de auto.

Wil je hier weer meer controle over krijgen en weten wat je kan doen in de auto? Zodat die paniek niet meer komt? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

In verschillende modules met uitgebreide lessen gaan we stap voor stap hieraan werken. Aan de hand van de uitleg ga je uitzoeken wat de angst en paniek veroorzaakt in de auto en wat je hieraan kan doen. Veel tips en adviezen naast duidelijke uitleg.

Start direct met de cursus Grip op je paniek in de auto

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen