cursus hyperventilatie spierspanning

Cursus spierspanning door de hyperventilatie

Spierpijn en spierspanning komt vaak voor door de hyperventilatie en een verkeerde ademhaling. Gespannen nek en schouders, druk pijn op je borstkas, uitstralende pijn naar je gezicht of armen. En klachten die weer door die spierspanning kunnen komen zoals duizeligheid, hoofdpijn, kaakklemmen, oorsuizen of keelspanning.

Dit zijn allemaal super vervelende klachten die je onzeker en angstig maken! Waarschijnlijk ben je hiervoor al vaker naar de huisarts geweest en die kan geen oorzaak vinden en zegt dat het door de stress en spanning komt… Ondertussen loop je al langere tijd met deze klachten en baal je hier flink van. Maar met goede oefeningen, uitleg en tips kan jij hier ook vanaf komen! 

Cursus spierspanning met veel oefeningen, uitleg en tips

Alle ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan met deze klachten en alle tips, adviezen, uitleg en oefeningen heb ik verzameld in deze cursus. Klik hier om direct te starten. Je kunt alle modules met de verschillende lessen op je eigen tijd en tempo volgen.

“Door deze cursus snap ik eindelijk waar de klachten vandaan komen en weet ik dus wat ik eraan kan doen. Nicole legt alles heel duidelijk en rustig uit. De oefeningen worden goed voorgedaan en zijn heel simpel. Maar geven vooral snel resultaat. Ik had na een week al duidelijk minder pijn” Bas 32 jaar

Je ontvangt in deze cursus:

 • Verschillende modules met hierin meerdere lessen die je overzichtelijk en makkelijk kan bekijken
 • Duidelijke en heldere uitleg op video en uitgeschreven
 • Stappen plan om van deze klachten af te komen
 • Elke les bevat meerdere oefeningen. Deze worden uitgelegd en voorgedaan op video en je kan de uitleg downloaden
 • Verschillende opdrachten en werkboeken
 • Handige tips die snel effect hebben
 • Je kunt alle lessen in je eigen tijd en tempo volgen en meerdere keren bekijken

Start direct met de cursus

Wat ga je leren?

 • Aan het einde van deze cursus weet je waar je klachten en de pijn vandaan komt,
 • Wat de relatie van deze spierspanning met je ademhaling is en het belangrijkste weet je wat je hieraan kan doen!
 • Uitleg én oefeningen voor; stijve nek, gespannen schouders, gespannen gezicht, keelklachten, zere borstkas spieren en middenrif.
 • Twijfel je of jouw klachten ook behandeld worden in deze cursus neem dan even contact op

“Deze cursus raad ik echt aan als je spier klachten hebt door de hyperventilatie. Alles wordt goed uitgelegd en is duidelijk opgezet. Oefeningen zijn heel goed te doen en gaven mij al snel flinke vermindering van mijn pijn” Mirjam 53 jaar

In elke les ontvang je uitgebreide en hele duidelijke uitleg over de spierspanning en de relatie met de hyperventilatie en je klachten. Iedere les heeft een ander onderwerp en is overzichtelijk opgezet. In elke les leg ik je uit wat het verband hiermee is en deel ik verschillende oefeningen, adviezen en tips met je. Oefeningen die je direct kan doen en makkelijk gedurende de dag kan toepassen én je maar weinig tijd kosten maar veel effect hebben!

“Al tijden ging ik elke week naar de fysio met weinig resultaat. Nu weet ik zelf wat ik eraan kan doen en merkte ik al na een paar dagen oefenen echt verbetering” BdV 28 jaar

De uitleg ontvang je als tekst en via video. De cursus kan je natuurlijk in je eigen tempo doen. En alle lessen en video’s kan je meerdere malen bekijken. Zodat je echt goed met alles aan de slag kunt gaan!

Lukt betalen via de website niet, of betaal je liever niet op deze manier? Mail mij dan!

Klik hier om direct te starten

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen