Coaching aan huis

Herken jij jezelf hierin? Je bent lekker bezig en opeens BAM je hartslag gaat op hol, zweet breekt je uit, je wilt hier weg! En wel NU!
Je bent steeds maar duizelig, nerveus, angstig, moe etc?

Stel jezelf eens voor dat het je lukt om je ademhaling onder controle te krijgen waardoor je ontspannen de dingen weer kan doen die je nu vermijd, niet durft of kan doen.

Ik kan je hiermee helpen. Door je te leren je ademhaling weer onder controle te krijgen, te ontspannen en inzicht te krijgen in wat de veroorzakers zijn van je klachten en aanvallen.

Therapie aan huis
Als oefentherapeut Mensendieck heb ik ervoor gekozen om naar je toe te komen voor de behandeling. Aangezien de meeste mensen die ik behandel last hebben van hyperventilatie en de drempel om ergens heen te gaan erg hoog ligt. In je eigen vertrouwde omgeving kan je veel beter ontspannen en kan je de oefeningen meteen doen zoals je ze ook zonder mij gaat oefenen. Dit heeft een veel positiever en beter resultaat. Voor therapie kom ik naar je toe als je in Zaanstad woont of in de directe omgeving. Vraag gerust of het een optie is voor  mij om naar je toe te komen.

E-coaching
Woon je te ver dan kunnen we de behandelingen via Skype doen.

error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen