Waarom gaat het nou nog steeds niet beter met me?

 

Vaak geven we zoveel dingen de schuld van onze klachten. De warmte, bijwerkingen van medicijnen, hooikoorts, ruzie met partner, druk op het werk, intolerantie voor voedingsmiddelen, vitamine tekort en vast nog veel meer redenen.
Wat geef jij allemaal de schuld?

En weet je wat er pas echt nodig is om je weer beter te voelen?
Dat ben jij…
Jij bent de gene die moet veranderen. Er zijn namelijk geen externe redenen voor je klachten, dat ben jij.
Oei dat klinkt hard en niet leuk he?
Maar het is wel zo.

En ja al die factoren spelen mee, absoluut, en hebben ook echt een grote rol. Maar de hoofdrol die speel jij!

Jij ben de gene met controle over jezelf, Jij bent de persoon die iets moet veranderen als jij je weer beter wilt voelen.

En wat dat is, dat weet alleen jij zelf. Je omgeving, een therapeut of coach zoals ik, kan je heel goed hierbij helpen om uit te zoeken welke factor jij het best als eerste kan gaan aanpakken maar uiteindelijk moet je het zelf doen. Want je hoeft het echt niet alleen te doen, want het is gewoon heel lastig.

Is een van de redenen dat jij je nog niet volledig goed kan voelen dat je jezelf te weinig ontspanning gunt of neemt? Doe dan mee met de maand cursus van juli waarin we samen gaan werken aan ontspanning.

Ontspanning cursus

En heb je persoonlijke hulp nodig om tot die kern te komen? Neem dan eens contact op voor coaching, het is zo zonde als je je zo blijft voelen….

Coaching

error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen