Terugval

Een terugval, wat nu?

Het ging al een hele tijd heel erg goed en opeens begint het weer. Je bent zomaar weer nerveus, duizelig en angstig. Terwijl je dacht dat het over was en het zo goed met je ging! Hoe kan dat nou opeens weer?

Dit is ontzettend herkenbaar en gebeurt helaas. Net als alles in het leven heb je pieken en dalen en zal je goede dagen en periodes hebben en dus ook minder goede.

Maar hoe voorkom je dit nu?

Wees eerlijk tegen jezelf, ben je weer langzaam meer gaan doen? Toch weer over je grenzen heen gegaan?

Misschien laks geworden met voldoende rust nemen of je oefeningen doen?

Of is er een nieuwe situatie die je veel energie kost waardoor deze klachten weer opspelen?

Zwakke plek

Ik geloof namelijk dat iedereen een zwakke plek heeft en als je stress ervaart dan gaan die spanningen op je zwakke plek zitten. En bij jou is dat je ademhaling en hyperventilatie. Daarom is het zo belangrijk dat je goed leert werken aan je klachten. In mijn coaching probeer ik je ook te leren hoe je een eventuele terugval kan herkennen op tijd en meteen kan werken aan je klachten zodat je niet weer vervalt in je oude patroon en een echte terugval krijgt.

Omdat ik de vraag regelmatig kreeg hoe je nou niet terug valt in je oude patronen en gemotiveerd blijft om te blijven werken aan je klachten. Heb ik de maand cursussen gecreëerd. Elke maand werken we aan een ander thema. Je ontvangt dagelijks email met hierin een opdracht, tips, advies of oefening. Zo blijf je geïnspireerd en gemotiveerd om aan jezelf te blijven werken. En omdat ik het voor iedereen toegankelijk wil houden bied ik het aan tegen een heel laag bedrag, namelijk een hele maand lang voor maar €14,90.

Meer informatie over de maandcursus vind je hier.  

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen