Beter ontspannen in corona tijd

Merk jij ook meer onrust door al het nieuws? Voel je je steeds zo gespannen en wil je wel ontspannen maar lukt het gewoon niet. Of heb je geen idee hoe en waarmee te beginnen?

Voel je je ook weer meer angstig of heb je weer vaker paniek?

Je weet dat ontspannen belangrijk is maar het hoe dat is best lastig. Want als je gaat liggen of rustig wil zitten dan vliegt de onrust door je lichaam. En daarnaast heb je vast ook weinig inspiratie om ontspanningsoefeningen te doen. Herkenbaar?

Daarmee ga ik je helpen want ik heb hier speciaal een cursus voor gemaakt. In deze online cursus krijg je 14 dagen lang elke dag een nieuwe les. Met hierin natuurlijk uitleg over goede manieren van ontspanning maar vooral veel tips en oefeningen. Elke dag een speciale opdracht en/of oefening om te zorgen voor meer rust en ontspanning. Want dat is juist nu zo hard nodig!

De cursus kan je direct starten. Hierna komt er elke dag een nieuwe les vrij die je kunt volgen. Het zijn dus 14 modules met hierin elke dag een nieuwe oefening en/of opdracht om te zorgen dat jij beter gaat ontspannen, meer rust gaat ervaren en hierdoor de stress beter aan kan!

Meedoen kost maar 19,90

Kijk hier voor meer informatie of om direct te starten

Hyperventilatiecoach
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen