fbpx

Uitleg en tips

Hier kan je heel veel uitleg vinden over je hyperventilatie klachten. In veel artikelen heb ik gratis tips geplaatst waar je direct mee aan de slag kan. Kan je niet vinden wat je zoekt, dan staat er op mijn site een zoekbalk waar je je zoekwoord kunt intypen. Dan krijg je alle artikelen te zien waar ik over dat onderwerp schrijf.

Regelmatig plaatst ik nieuwe artikelen. Hou dus goed mijn social media in de gaten of abonneer je op mijn nieuwsbrief. In de wekelijkse mailing deel ik meer informatie en regelmatig tips die niet hier op mijn website verschijnen, zeer waardevol dus! Voor meer overzicht heb ik de artikelen onderverdeeld in categorieën

Hyperventilatie klachten die met je hoofd te maken hebben; hoofdpijn, duizeligheid, kaakklemmen etc kan je hier vinden Hoofd gerelateerde hyperventilatie klachten zoals duizeligheid en keelspanning

Je ademhaling speelt natuurlijk de hoofdrol bij chronische hyperventilatie. Hier kan je alle uitleg vinden rondom het ademen zoals zuchten en luchthonger, niet goed kunnen doorademen etc: Hyperventilatie en je ademhaling

Bij hyperventilatie kan je heel veel last krijgen van spierpijn. Alle uitleg rondom je spieren en spierpijn kan je hier nalezen: Hyperventilatie en spierpijn en spier klachten

Angst en paniek spelen komen heel vaak voor bij hyperventilatie. Hoe dat komt en wat dat is kan je hier nalezen Hyperventilatie met angst en paniek

Maag en darmklachten horen er helaas ook vaak bij. Pijn in je maag, veranderde eetlust of spontane diarree. Lees hier mijn uitleg over:Maag en darmklachten

En dan is er een heel groot deel wat onder diverse valt. Die kan je allemaal hier terug vinden: Diverse

Vaak krijg ik de vraag welke boeken ik aanraad om te lezen over hyperventilatie. Daarom heb ik hier alle boekentips voor je verzameld: Hyperventilatie boekentips

In deze categorie kan je ervaringsverhalen lezen van mede hyperventilanten maar ook tips van collega’s Gastblog

Neem ook eens een kijkje op mijn cursus pagina om te zien wat ik aanbied om direct met je hyperventilatie klachten aan de slag te gaan. Kijk hier voor meer informatie

hyperventilatiecoach
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
LinkedIn
Share
error: Oeps, kopiëren heb ik liever niet. Wil je de tekst ontvangen kan je me mailen